上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
90  148.5k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-21 03:28 發表

權威精選鋼膽:
第02場)
2.駿馬大師---上仗初落五班跑谷草1200米・於起歩被撞失位甚多下幾個箭歩巳可跟上前例・可見天生速度巳非一般五班馬可比了・:023: 而通常三ા ...
孖寶神駒......好,我鐘意!!:131: 呢隻我已經一早揀好了:036: ......不過,以今場的對手及形勢來講,要臨場熱到不夠7倍......似乎不太可能了....:030: :030:

我又問下馬先,問D博士冇貼到既......

6場....7,卡加小子 - 睇落又唔似過黎運吉,計馬實力就唔駛多講.....點解博士你唔貼佢呢?況且今場個馬主都好似好想"向凱旋門出發"喎!! :122:

7場....3,彈彈神童 - 上次跑成咁:030: ,今次計馬係三班係呢場賽事又唔係太弱,絕對有得跑,點解博士你又唔睇好佢呢?

8場....7,金同德 - 同程四捷不敗,排檔負磅又不差,雖然係大熱門,但我最想知博士你有乜理由可以四選中都揀唔入手呢??(肥多50磅??):097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-21 14:09 發表

既然係一隻我鐘意、P兄又鐘意、你亦鐘意、 更相信最多亦只係有朋友會懷疑・但無乜人會唔鐘意既一匹馬・如果都有7倍以上・經驗告訴我們咁即係等同贏面不高了・而隻「牛精財星」就係最 ...
極奇妙、金同德........兩隻都會失蹤??咁神奇??:030:

咁今晚尾場真係要拭目以待了!!:071: :071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-21 17:38 發表

依家睇飛隻5.號失蹤既機會可能仲大。:030: :096:
哈!靈機一觸.....如果三隻真係都一齊失蹤的話.....咁就好易買囉!!:025:

尾場 1 + 3 + 11......o靚仔三重彩!!:096: :096:  <----唔係講笑.....越睇越似樣添!!:036: :036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-21 20:57 發表

巳經買左・:041: 最緊要係1.號或11.號要Win呀!!:131: :097: :098:
喂喂........博士!隻"孖寶神駒"依家得7.4倍(未有過關飛前)........點睇呀???:044: :044:

引用:
原帖由 一燈 於 2007-3-21 21:32 發表

唔好當隻10冇到.
呢排你旺!好,信你......拖埋佢先!!:025:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-3-21 23:34 發表
0甘易咩!

各位都狙擊到金同德喇, 但係中唔中先?
梗係中啦........:071: ,話時話.....估唔到條孖寶咁好分....計Win成埋最多都係18倍左右......但係條孖寶就有36倍....足足升幅有200%:131: :131:.....好好多!!

647921-MAR-2007
22:16
跑馬地
星期三
孖寶7 場    4 我來也
8 場    11 創惑 $100

$100.00$3,610.00

不過隻"孖寶神駒"真係要重新評估過.......今仗的表現真是令我失望了!!:035:

引用:
原帖由 一燈 於 2007-3-21 23:28 發表
真係慘慘慘!!!

尾兩場秤錯咗(7場腳1,2秤; 8場胆10,11秤).
都唔求中晒.
是但秤啱一場都抽頭過晒.
依家十幾萬分唔易追.
如果換轉係我的話......就在今個月最後一次的賽事中,一鋪向對手決戰......全部推晒落去同對手死過!!:071: :071: 不成功、便成仁!!:098: :098:
最多到時我醒隻好野比你......"超級廿粒星"!!:096: :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-24 13:11 發表

權威獨贏精選:

第01場)
5.同一世界---摩厩今季新馬皇牌之皇・:131: 無論脚法、成熟、及上力程度・都比今季所見過既所有新馬好...好多・ :096: 可説一早巳準備就緒 ...
哈哈.....咁o岩既!!:036: 早兩日睇完排位後就已經有兩隻馬想問下博士.......:023:

第一隻......同一世界
第二隻......善戰

先講隻....同一世界,要講既你都講晒啦....:036: 我都冇乜野好補充了.......:025:

起初諗住第一口孖寶就插落去韋達到.....:131: :131:,但係見到你既分析講到去"月球"咁遠....我就有D驚了.....:030:
經驗話俾我知....每當"羅拔圖博士"越講得越誇張的話.....隻馬十居其九都.........:071: :071:  

第二隻.....善戰,淨係睇牠試閘已經被吸引住了.....如果第二場隻"嘉駿寶"贏得的話......呢隻都應該冇走雞了!!:098: ,不過我最想知博士你點寫佢呢??:096: :096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-3-24 13:33 發表

跟據以前經驗
0甘早出TIPS..... 有D危..... :097:
絕對認同!!:071: :071: :096: :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-3-24 14:21 發表

有此想法就係你未能取得大成功的原因所在了・:041:
因你太醒目、太細心、太精明、太有自己主見了・:041:
要知道馬塲係專收一些太醒目既醒目仔的一個地方・:025:
所以你唔搵舊石 ...
唔.....言之有理!!:025: 不過你大可放心.....我係唔會被馬會:032: 到我既......:071:
博士你還未太了解我了....每當我和馬會有任何瓜葛時....我都總會即時變成一個傻仔......傻到你唔信呢!:096:

乜 Wii 有跑馬game玩咩??我好似唔多覺眼有喎......好唔好玩架?
我估又係要自已騎啦.....有冇得online打先?如果冇.....咪又要上你屋企,幾個傻佬一齊係到"搓下搓下"?:096: :030: :096: :030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆