上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
90  148.4k

引用:
原帖由 urright1976 於 2007-3-25 21:02 發表
所以佢個客聽經己行唔到人啦:030: .....如果你地想玩就打比佢地啦:071:
咁廚房、廁所都可以各放多一部......咁咪八部齊晒囉.......!!:036: :096: :036: :096:

咁就真係要搵日上去大開眼界啦!!:023: :023:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-3-31 17:36 發表

0甘都得?!?!?!?!?! :044:

比皇后拉左出去食晏......
打去聽到"第二場, 第一名, 5號"
皇后望住我個樣即刻話...... "今日夠皮啦? 收工!"

多謝博士!

491931-MAR-2007
12 ...
嘩.............咁都中.............勁喎!!咁你既皇后有冇抽你水呢??:071: :071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-1 03:44 發表

哈....賭馬既紀律係如果你既工作收入的長期負擔能力係毎次可以用500$-1000$去投注・:041:
則你整季無論輸贏都只可毎次投注500$-1000$・要待有積儲時下季視乎能力再作檢討 ...
博士又發作了........!!:030::030:

莫非星期六輸大左??:096: :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-4-29 17:51 發表

好...收隊...今日又輸鑊甘...我開始覺得自己唔適合賭馬...次次都輸...:096:
咁又唔駛咁灰既!:025:

贏輸跟本就是一件平常事!
每個賽馬日每場賽事根本就一定會有人贏、有人輸!當中可以乜人都有!!就算係幕後人仕有內幕貼士,都肯定唔會百分之一百贏到錢的!!(分分鐘買大了輸鑊甘....):035:

你可以咁諗,每逢有關賭博的玩兒,輸了就叫正常....贏到就叫好彩!!:122:

呢個世界,每個人都會輸過.......最緊要你本身知道今次輸乜.....下次盡量唔好再輸多次就得啦!!:098:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-29 23:47 發表

哈....下次我地都要再大膽D・先至有得發達。:131: :036:
我條孖寶......:029: :029: 龍的風采 > 大摩其中一隻........已經好大膽了......,(明知呢場肯定冇步速....)最後都揀了勝利飛駒.....:028:

蝕分跑唔緊要.....呢D大賽落得場就預左博命,但點都估唔到"金毛獅王"會走去放頭跑.......!隻馬跟左兩場,終於縮返1600.....但到最後都係冇買.......咁就走左隻大雞啦!!:028::028:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-4-30 20:36 發表

連踩3次地雷...對一個自命對賽2認識不淺既小弟黎講...就好似考試3次都肥佬一樣難受...哈...有苦自己知...:071:

檢討黎講係賽後小弟不論贏輸都必定會做既一件事...晦氣就發左3分鐘左右姐...好快已經冇野 ...
冇錯!!希望在明天!!:131:

見到你咁講就知道聽日你實會贏到錢的!!:036: :036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-30 22:02 發表

我同你既處境一樣・明知一哩最強・實力有得揮・:041:
我仲知道會放頭跑・大摩自己講既・但30幾賠就真係....:092: :029:
另外你幾時升左做尊貴樓主架・你層樓係邊樹呀 ...
早講嘛.........如果俾我知大摩話放頭跑的話.....莫講話30倍丫......300倍都買呀!!:028:

我層樓按左俾銀行.....好難搵到既!!:071: :071:

題外話,羅博士.....有野想問問你的意見.......:023:

知你呢排玩緊"股",想睇下你點睇呢隻股---->"0309":025:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-30 23:12 發表

"0309"「勞氏環保」・坦白講真係唔識・:035:
而小弟係睇住個「環球股市」去作對沖的・:025:
而對於個別股隻有好多都唔識・真係幫你唔到。:122:
唔講你地唔知,其實小弟正是呢間公司中的其中一個小小小小經理.......:092:

半年前小弟在冇任何消息之下由0.52入了30k......到呢刻 5.1 停埋牌都仲未放.......

如我冇睇錯,未來一年來,公司在大陸的生意只會越做越大.....風險甚少!!升過$10是遲早的事!!

半年前同一時間我都遇上呢個問題,當時真係想"把心一橫"按埋層樓訓落去.....但當時因為有"家庭負擔"問題關系,到最後都係冇訓落去....,只入了30k.......

但今時今日不同了,有子彈了.....貪心,又想訓多次......又驚自已睇錯!!(上次已經錯失了一個做百萬富翁的機會.....)

我想知如果換轉係博士你的話.....咁既情況應該點做呢??再追....??見好就收??:028: 好Q煩呀!!:028:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-4-30 23:20 發表

我都祗係個零月前聽人講過呢隻野.......
阿P,乜你唔係 ifc 2 返工咩......由地下到天台,日日都有我公司的員工走黎走去....收唔到風??:030:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-1 00:12 發表

好簡單分三注買・暫定6蚊做止賺位・毎升1蚊加一注・直至升到10蚊目標價・先再敎你點様慢慢食糊。:041:
幾好的提議!!:131: 真係有得諗!!Thank!!

遲d可能會冇咁忙,到時再向你指教指教!!:036: :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆