[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
5  19.3k

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:03 PM 發表

2:3~好彩~~我冇睇~係唔係俾人追2:2之後1:3
巴塞係唔係short左
6:0客其他
巴塞要爭做聯賽一哥..一定要得失球力壓皇馬..所以大炒對手一D都唔奇!  正路呀

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:13 PM 發表

得失球力係西甲唔計~佢地如果同分計對賽成績~
我估佢呢場大抄係想証明佢地有實力拎冠軍
不過如下3場皇馬羸晒
巴塞就冇機啦
THANKS! 明白晒!  但..想問下...點解會如下3場皇馬羸晒...巴塞就冇機呢? 呢點..我唔太明!:027:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-21 01:17 PM 發表
cecil ~saturaday go ma?
yanki兄..你明知我sat & sun 係family day架啦:027:  扶老攜幼..:027:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:36 PM 發表

之前我都唔明
依家我知道啦
西甲如果兩隊同分
係計相方兩次對賽成績(姐係主客各1次)
有別其他聯賽
好似依家
名次球隊賽事勝和負得球失球球差積分
1皇家馬德里352168583622692巴塞隆拿35209670304069
...
哦...明晒...thanks草兄

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:49 PM 發表

多謝cecilchao兄?br /> 依家巴塞想皇馬失分先可以拎冠軍同埋餘下三場贏晒啦
唔洗客氣..我最鐘意同d有心既兄弟交流下波經!

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-6-1 02:41 PM 發表
1/6 排名
名次參賽者結餘上日名次名次變化1johnnykck5675.006up2泰達斯5620.003up3
精銳西方必敗5090.002down4wave3694800.004-5細邦4780.001down6豪比利4560.005down7cabletv633700.007-8四眼輝3500.007down ...
SZETO_BLUE d 分呢?

前往最後回覆