上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.9k

引用:
原帖由 sos~999 於 2007-8-26 05:30 PM 發表
周兄昨晚中唔小wor......:036:
今晚有什麼..心水先....??
Cecil 投注場次:
日本職業聯賽
清水心跳 [0 / +0.5]
德國乙組聯賽
賀芬咸 [0]
英格蘭超級聯賽
米杜士堡 [0]
意大利甲組聯賽
阿特蘭大 [0 / +0.5]
西班牙甲組聯賽
畢爾包 [0 / -0.5]
巴西甲組聯賽
彭美拉斯 [0 / +0.5]
美國職業聯賽
洛杉磯銀河 [0 / +0.5]

:097: :097: :097:

引用:
原帖由 醬爆牛丸 於 2007-8-26 05:43 PM 發表

自制讓球7串1,祝成功:036:
其實...我只係post...我全日自己比較睇好既場次...再大細注推波!!!!
大家覺得岩路跟下lor, 唔岩路咪當我純粹post下心水算...始終我自己都係大細注推咋:097:

自制讓球7串1<<------其實...熟我既兄弟都知....我只會大注過三關, 至於...自制讓球7串1....我唸...以上我講既大細注推波都算係既:071:

thanks.....醬爆兄回我post支持

新潟天鵝 0-0 清水心跳 0-0

清水心跳半場頂得住:036:

63' 新潟天鵝 0-1 清水心跳 0-0
:036: :036: :036:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-8-26 06:30 PM 發表

支持下周師兄!!:071: :071:
多謝一班兄弟支持....一定交返好d心水比大家參考!:097:

80' 新潟天鵝 0-2 清水心跳 0-0

yeah:098: :098: :098: :071: :071: :071:

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-8-26 06:50 PM 發表
日職周師兄真係唔可以唔俾個good 你~~~
又中~~~~~~~~:036:
昨天買唔到~
今天跟左師兄買少少,又可以執少少:098:
支持周師兄~!!:036:
新潟天鵝 0-2 清水心跳

收錢:096:

多謝kelubin兄一直都有留意我日職心水 thanks你一直支持我:097:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:23 AM 發表
清水心跳 [0 / +0.5] ...........win
賀芬咸 [0]
米杜士堡 [0]
阿特蘭大 [0 / +0.5]
畢爾包 [0 / -0.5]
彭美拉斯 [0 / +0.5]
洛杉磯銀河 [0 / +0.5]
47' 賀芬咸 0-2 慕尼黑1860 0-2
35' 米杜士堡 1-1 紐卡素 -
6' 里賈納 0-0 阿特蘭大 -

引用:
原帖由 tch742 於 2007-8-26 09:07 PM 發表
米堡果場同周師兄打對台tim:029:
我呢場同好多人都打對台:122:

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-27 06:31 PM 發表
QUOTE:
原帖由 cpl2210 於 2007/7/30 12:46 發表
佐加頓斯[-1]
加爾斯[0/-0.5]

水晶宮lost
紐卡素lost

哈化柏林 lost

緬恩斯win

法林明高win
美國芝華士win

日本win
西班牙win
wish all brothers win:027:  

成績轉差:026: