上一頁下一頁
發新話題

[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
1.0k  273.5k

SAT and Sun Japan

其實壓力好大, 大家細注玩下好啦, 過關都唔好過咁多場, GOOD LUCK MY BROTHER / SISTER

附件

sat and sun jpn.jpg (43.32 KB)

sat and sun jpn.jpg

SAT and Sun Japan

其實壓力好大, 大家細注玩下好啦, 過關都唔好過咁多場, GOOD LUCK MY BROTHER / SISTER

附件

sat and sun jpn.jpg (43.32 KB)

sat and sun jpn.jpg

FRIDAY 2線波

侯格辛特[+0.5/+1]
有賺......試下美國早餐....
肯薩斯體育會 對 FC多倫多  入球細 / FC多倫多[+0.5/+1]

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-5-23 11:43 PM 發表
肯薩斯體育會 對 FC多倫多  入球細 / FC多倫多[+0.5/+1]
挪超OK....
但......美國早餐....食唔晒 :029:
輸左個入球細 :026:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-5-23 11:43 PM 發表
挪超OK....

引用:
挪超OK....

引用:
原帖由 清熱浩大少 於 2014-5-24 10:41 AM 發表
支持劉華

感謝你....不離不棄咁支持我 :131:

引用:
原帖由 ape_gemini 於 2014-5-24 10:52 AM 發表
支持樓主再黎日本仔

我已經好痴線咁係尋晚亂出左啦 :096:
不過.......今日D日本仔....有隱憂, 大家唔好串咁多關 :027:

引用:
原帖由 mirc 於 2014-5-24 11:17 AM 發表
:ub_laugh_bad:早晨華哥,日職想買條2x1,邊兩場好少少

千葉...我比較覺得幾穩...
其他....你自己研究下......
我唔話實你知....係因為.....我只係一個賭仔.....一樣有可能會輸, 會錯, 唔想大家盲目咁去跟, 驚累到大家:027:

引用:
原帖由 win8998 於 2014-5-24 11:17 AM 發表
我6串1:ub_flower:

嘩.......6串1 :030:
TOUCH  WOOD...斷一關咪........:029:
唔好串咁多關啦:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆