上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
126  28.4k

yes....收錢:036:  追貼d先

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-25 10:46 AM 發表

周師兄, 半全場都俾你中埋 ......
我就 .......
你就要...繼續努力d, 唔好灰心, 比你中一野過關, 乜都返晒o黎呀! 努力呀:034:

結餘已update    追貼d先:027:   airis兄, 唔好拋離咁遠呀, 追到氣咳啦:122:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-25 11:01 AM 發表
唉~~~都係唔知我好彩定"佢"好彩?
哈哈~中左小小啦~~
人地愛玩野玩soso
細細注玩
我就反"佢"
偏偏"大大注"反佢
真係祝佢好運都係
祝我好運
大家努力~~
由其yaki同cecilc ...
草兄, 唔好咁講啦..賽前我都見你既注碼好大機會, 我仲唸緊...死啦, 好快比你追過tim, 其實..無論係呢個遊戲定平時你d心水, 我成日都偷睇架:122: , 講真...草兄d心水既水準都好高, uwants都有好多高水準既兄弟...對我黎講, 遊戲真係事小, 贏到錢先係最想既野, 草兄, 多謝你睇我係其中一位敵人加對手, 其實都好wor..咁大家咪會出投注時..唔好都唔出啦

引用:
原帖由 迷途小賭徒 於 2007-5-25 11:35 PM 發表
今晚搞咩,個個都未出!:026:
o岩o岩返到屋企...ready 出投注...:027:

投注已出:096:    博大霧政策:096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-5-26 09:54 AM 發表
混合過關:     史卓?--------->
周師兄一注勁中32賠冷win+總入球~:098: :098: :098: :036: :036: :036:  
好彩咋:122:

結餘updated

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-26 10:43 AM 發表

弓起周師兄:034:
博大霧成功:122:

投注已出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆