上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
126  28.4k

MAY 27投注已出

引用:
原帖由 迷途小賭徒 於 2007-5-17 03:39 PM 發表
27/5
單場:伊奧維 下盤 0/0.5  1.92  1000
波膽:基爾禾勝 2:1 9倍 300 分基爾禾勝3:0 22 倍 200 分 基爾禾客其他 100分 共600 分
過關:伊奧維下盤 0/0.5 1.92 x 基爾禾入球大 2   2x1 1000 分
唔好介意我偷睇...之前都有人問過yanki, 一場波唔可以同一投注, 正如我上兩日..英格蘭b隊, 我只可以揀一個總入球, 同平時只可以揀一個半全場.....即係你既波膽只可揀一個!

引用:
原帖由 迷途小賭徒 於 2007-5-27 05:26 PM 發表
係咪即係 2:1 3:0 客其他 三個淨係可以要一個???
係呀...我都覺得好難決定:026:

引用:
原帖由 迷途小賭徒 於 2007-5-27 05:30 PM 發表
明曬~~唔該曬周師兄^^

咁你覺得呢三個波膽邊個好~~
好難揀...不過..我都覺得多數開大,
但...我又唔信會客其他! 我唸總入球會係3-5球之間, 我真係揀唔到, 你自己決定下啦

引用:
原帖由 迷途小賭徒 於 2007-5-27 05:37 PM 發表
依家咁樣得唔得???
好得tim呀, 可能一野比你過晒tim呀

投注已出

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-28 09:55 PM 發表
28/5結餘:868+1820+1420+1292.2=5400.2分+500分=5900.2分:025:  讓球打比郡  對 西布朗  主勝 1.94 1000分
讓球利恩  對 特林素 客勝2.09 1000分
主客和 希爾星堡 對 奧雷布洛 主1.6 1000分
4串5
主客和 打 ...
草兄...今晚..你一定收緊錢:036:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-28 09:59 PM 發表

個post過左5000字
係上面出
你都係~~打俾有d野
利恩未必win到
所以..我覺得今晚..大家d分會爭得好激烈, 但...我唸分數無所謂...贏真錢最實際:096:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-28 10:13 PM 發表

真係呀~~~周師兄,你買左呢兩場下盤呀?:096:
係呀 你都係?  咁...一齊ko馬會啦:036:

引用:
原帖由 jhwwin 於 2007-5-28 09:08 AM 發表

原來係你...唔好亂講野啦:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆