上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
126  28.5k

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-28 10:28 PM 發表

要啦~~我第一場~要和~
第2場希望客:096:
yaki佢都係叫我買呢兩場
我見澳盤轉半球
讓客:096:
我都覺...第一場~和

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-17 03:32 PM 發表
( ROUND 2 )
28/5
單場 :              打比郡 [0 / +0.5] (1.92 )   800 分

混合過關:       打比郡 [0 / +0.5]  (1.92 ) x 哥登堡(1.65) x  維京 [0]  (1.84) x  佐加頓斯 [0] (1.97) 4串11 @ 90分 = 990分
Yeah:098:   全中..肥lor:096:

May 29 積分結餘已update:098:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-29 11:07 AM 發表

恭喜周師兄後來居上..... 我條 4x11 都有中呀 ..... 不過無你咁好分
我都恭喜你中4串11  咁真錢有無買? 派左幾多? 我自己真錢就買左4串5, 幾大風險:122:  今朝起身先知bingo:036: :096:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-29 11:18 AM 發表

................................................................................................................................................................................................... ...
yanki, 一人一個狀元  你下round都要努力呀, 其實我要多謝你..因為我前三日壞左電腦, check唔到波盤, 好彩尋日收工同你傾左兩句..打比郡波盤:036:  我點都會係度讚揚yanki兄大公無私同我地分享既精神!:098:  真係無言感激...好兄弟:036:

May30 投注已post

ROUND 3....第一回合...全部參賽既人都輸...唉...呢d波真係玩死人:032:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-31 10:55 AM 發表
今日排名已出 ..... 大家都俾富明尼斯累死咗........
辛苦你啦, lewistong兄:131:

引用:
原帖由 柏(木木) 於 2007-5-31 12:27 PM 發表
最衰都係我, 搭沉船~~
邊會關事架!!! 我又唔信一個人(就算點黑)會影響到賽果! 所以BROTHER..唔好自責, 其實..我地應該係要自我檢討...點解會咁買至真!

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-5-31 04:50 PM 發表
邊個可以PM ROUND2個總成績俾我?:023:
我只記得我第1, yanki第2, 草兄第3, 第4以下全部唔係正數完成round 2

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆