上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.9k

睇見johnny同ponti隻揪完一晚, 今晚希望你地再揪過決勝負:096:
我呢排鐘意做觀眾, 所以無出心水好耐, 偷睇下算:096:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-12 11:45 AM 發表
今晚強陣出擊:086::086::086:

布里斯托城[0]

錫菲聯[+1]

諾定咸森林[0 / +0.5]

3x4@100迎戰John兄:071::071::071:

好開心有[競爭]先有進步:034::034::034:
支持下ponti兄先, 等johnny兄出料睇下點同你揪:096: :096: :096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:23 AM 發表
Cecil ---我的心水投注場次:

12/2/2008
卡迪夫城 [0] @2.05
布里斯托流浪 [0 / -0.5] @2.05
列斯聯 [0 / -0.5] @1.92
般尼[+1] @1.75
手痕, 我又出心水...4場....我玩4x5 @100蚊 同johnny & ponti 圍揪下先:096: :096: :096:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-2-12 04:16 PM 發表
我又玩!
諾咸頓 [0 / +0.5]   狼隊 [0]   奧咸 [0 / +0.5]  唐卡士打 [0 / -0.5]
4x5 @ 100

好呀, 一齊圍揪 :036:
圍揪返3日, 贏左叫ponti 獎勵下:096: :096:

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-2-12 04:42 PM 發表
嘩...心水大雜會:027:
ivanmagarita 兄, long time no see,
haha....呢度好雜架:096:   一於反晒全部心水買....可能中到嘭嘭聲架:096:

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-2-12 04:52 PM 發表

都唔係呀
集思廣益:025:
你呢? 今晚有咩心水?

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-12 04:58 PM 發表

好呀! :131: 互揪正!:071:
諾域治 主勝
史雲斯(-1)和局
水晶宮(-1)和局
各位brother接招!:096:  
:036: :036: :036:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-12 05:21 PM 發表

獎勵乜??

大家話啦!!

做得到一得做:071:
:036:  :036:  獎分啦 .....揪3日試下啦:071: :071:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-2-12 05:34 PM 發表

出街 啊!?
只玩嗰幾場!?:025:
你又玩? 歡迎:036:   任何場次都ok, 試玩圍揪3日:096:

引用:
原帖由 cck48 於 2008-2-13 12:28 AM 發表

我講對不起先真:028:
我一直無管理呢版:032:
版主, 唔洗say sorry wor! 係uwants足球區好多兄弟都好好人....唔會亂咁怪人架, 如果你覺得要say sorry....咁不如你得閒都出下心水同一班兄弟分享下啦  呢度一定大把人支持你:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆