上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  125.2k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 10:58 PM 發表
12/2/2008
卡迪夫城 [0] @2.05 ..........draw
布里斯托流浪 [0 / -0.5] @2.05 ..........win
列斯聯 [0 / -0.5] @1.92 ..........lost half
般尼[+1] @1.75 ..........win
圍揪記錄 ( 第一回合 )
兩中   一走   一輸半............成績唔算好, 不過都有錢收:122:

昨日4x5 @100蚊......(當兩條4x5 $ 50計)
第一條:
A.) 卡迪夫城 [0] @2.05 ..........draw
B.) 布里斯托流浪 [0 / -0.5] @2.05 ..........win
C.) 列斯聯 [0] @1.92 ..........draw
D.) 般尼[+1] @1.75 ..........win

第二條:
A.) 卡迪夫城 [0] @2.05 ..........draw
B.) 布里斯托流浪 [0 / -0.5] @2.05 ..........win
C.) 列斯聯 [-0.5] @1.92 ..........lost
D.) 般尼[+1] @1.75 ..........win

第一條飛:
A.) 1.00 x B.) 2.05 x C.) 1.00 D.) 1.75 x @50蚊 = $179.38
A.) 1.00 x B.) 2.05 x C.) 1.00 x @50蚊 = $102.50
A.) 1.00 x B.) 2.05 x D.) 1.75 x @50蚊 = $179.38
B.) 2.05 x C.) 1.00 D.) 1.75 x @50蚊 = $179.38
再加第二條飛:
A.) 1.00 x B.) 2.05 x D.) 1.75 x @50蚊 = $179.38
total 收彩金: 820.02..........減本$500.......實收...$320.02 :027:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-13 08:00 AM 發表

周師兄返咗嚟的第44天,天晴,繼續凍,今日燈水愛華頓,出咗post架,睇吓又係咪毒藥?:071:
玉仔, 快d比馬仔料, 今晚馬仔靠你...........唔中既話....就唔該你攞d毒藥去毒馬:096: :096: :071: :071:

圍揪.....第二回合, 一於用呢3場應戰 :025:
混合過關3X4 $100
利華古遜 [0 / +0.5] @1.82
基達菲 [0 / +0.5] @1.74
格拉斯哥流浪 主勝 @1.80

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-2-13 02:18 PM 發表

win more:036:
摸兄, 你認同我呢3場?

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-13 03:41 PM 發表
大家提議下是否要訂立一些規則,,點樣//邊個可以拿基金錢??
ponti師兄....你訂啦, 不過我有d提意.....果d低賠率(below 1.4)...最好唔準攞黎玩, 勁無意思, 認同嗎?
另外...唔好圍揪太耐, 我地旨在玩下, 我建議呢個圍揪最多揪一星期好啦....一星期內...唔夠揪驚比你揪死:096:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-13 03:45 PM 發表
基達菲

利華古遜

辛尼特單win

3x4@100
ponti師兄咁旺...跟你100...再大你10先:096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-13 03:57 PM 發表
好我出呢三場應戰!:096:
愛華頓(-1)客勝
波爾多(0)客勝
登地聯 主勝
好...一於接招....又揪過:071:

引用:
原帖由 cck48 於 2008-2-13 04:00 PM 發表

心水
基達菲  @1.74
正....同路...放心晒:036:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-2-13 04:02 PM 發表

ok wor:036:
thanks 摸兄....用你句口頭禪....win more:098:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-13 05:01 PM 發表

呢到過五千算:071:
我都係咁唸:096:   過左5000, 一於做觀眾:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆