上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.7k

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-13 05:19 PM 發表

乜嘢呀:071: 賭徒都係用呢隻同人賭咋!!!:098:
放心...我用呢隻做膽買左單T, 信你玉仔:131:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-14 08:17 AM 發表

周師兄返咗嚟的第45天,天晴,凍,琴日燈水愛華頓順利贏返次:071: 都叫做有千多元贏,今晚買乜呢?..........:096:
WELL DONE :036: :036: :036:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:23 AM 發表
Cecil ---我的心水投注場次:

14/2/2008
拜仁慕尼黑[-1]win @1.95
費倫天拿 win @1.85
紐倫堡[+1] @2.15
ponti呢期咁勁, 睇下今日再圍揪, 揪唔揪贏先:096:

引用:
原帖由 tch742 於 2008-2-14 03:27 PM 發表
比場心水大家~~
今日自己幾睇好保頓,希望幫到大家~~
保頓掂wor....買[0/+0.5]收半格 :036: :036: :036: thanks tch742兄推介:131:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-14 04:21 PM 發表
又中得一場!:026: 真係唔夠ponti兄揪!
好彩偷偷地跟買$10!:096: 今晚再出嚟揪!:046:  
愛華頓(-1)客勝@3.20---W0:2
波爾多(0)客勝@1.94----L2:1
登地聯 主勝@1.70---L0:1
3X4
ponti 發威....我地好難揪, 不過我同johnny兄一樣...跟佢100大多10蚊買左:096: :036: :098:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-14 04:42 PM 發表

咦!周師兄今晚算係第幾揪?:030:
問下ponti 訂左圍揪條例未? 其實我都唔知算唔算開始揪緊, 不過係咪揪緊都好, 已經發覺一係唔揪.....一揪就比ponti師兄揪到暈:096:  但....都好, 起碼我同你都偷偷地跟佢買....有錢贏:096: :071: :036: :098:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:23 AM 發表
Cecil ---我的心水投注場次:

15/2/2008
卡爾斯耶拿 [0 / +0.5] @1.95
史浩克04[-1] 和 @3.50
史篤城...入球細 @1.82
睇下係咪又唔中先 :122: :122: :122:

18/2/2008
北韓女足 半場和 @2.25
中國女足 -1win @1.72

:044: :044: :044:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-18 03:09 PM 發表
18/2/2008
北韓女足 半場和 @2.25
中國女足 -1win @1.72

:044: :044: :044:
赛事名称KO时间状态主队比分客队半场赛事信息[正进行比赛]
  • 東亞錦 北韓女足 1-1 日本女足
  • 查看全部

東亞錦17:00 北韓女足1-1日本女足:096: :096: :096:  半場收錢, 全場理得邊隊贏, 話之佢開咩 :071: :071: :071:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-2-18 05:50 PM 發表

恭喜哂,收錢,我要等多半場先有得收,希望開到和主啦:096:
好呀, 一於同P仔打下氣先:036: :036: :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆