上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.7k

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-2-18 10:21 PM 發表
靜雞雞係度借個地方出場波先:086:

圖片附件: 水晶宮[0 +0.5].gif
:036: :036: :036:  收錢 :098: :098: :098:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-19 07:40 AM 發表

原來有周師兄的第50天,天陰,唔凍,今晚全力重心毒藥推介:車仔w:096:
咁早刨左車仔:030:   真係毒藥? 唔會卦 :044:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-19 01:29 PM 發表
:044: 救命電腦大災難琴晚換底版衝机 HD衝走晒所有野!:043: :029:
我重有好多野未copy點算呀!! :029: :043:
買多個HD link埋.......舊果個做backup

引用:
原帖由 tch742 於 2008-2-19 02:16 PM 發表
諗出去前入黎探下周師兄,ponti師兄同johnny兄,大家今晚贏多d~~
:036: :036: :036:   一齊win :098: :098: :098:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-19 03:13 PM 發表

我只係想求返d私人文件!:043:
私淫文件:096: :096: :096:
其實如果你有第2個HD做C drive, 咁舊果個HD就可以link返...攞返d document, 你不妨再問問其他人o 唔 ok 啦, 始終文字表達可能有誤會....所以你問下你公司( if 有 I.T. )D 同事啦!

20/2/2008
巴塞隆拿win @1.85
西維爾 [0] @1.91

:096: :096: :096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-20 07:10 AM 發表

原來有周師兄的第51天,晴,唔凍,琴晚毒藥推介車仔w果然有毒:071: 今晚整多場阿仙奴w!:096:
今日馬仔留意下.....7場12號鑽石精英 同8場3號馬友寶 唸下做唔做單T膽 :096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-21 07:30 AM 發表

原來有周師兄的第52天,晴,唔凍,琴晚馬仔食白果:043: 毒藥推介阿仙奴又........好傷:025:
果然好毒:096:  好彩我中和波姐:071:

玉仔....我尋日叫你留意個兩隻馬仔...叫你攞嚟做單T膽....你有無買? 一隻WIN左, 一隻第二WOR!:122:
引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-20 05:12 PM 發表

今日馬仔留意下.....7場12號鑽石精英 同8場3號馬友寶 唸下做唔做單T膽 :096:

21/2/2008
加拉塔沙雷[+1] win @2.05
莫斯科斯巴達 win @2.15
格拉斯哥流浪[+1] win @1.75

引用:
原帖由 percyng 於 2008-2-21 04:46 PM 發表

支持第二場,祝你贏多d:071: :098:
p仔...今晚你有咩心水? 呢期你好得wor, 快d提供下啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆