上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.7k

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-2-22 03:22 PM 發表
出帖:086:

圖片附件: 1860幕尼黑+1.gif (2008-2-22 03:22 PM, 10.32 K)

:036: :036: :036:  support support:098: :098: :098:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-25 11:25 AM 發表
24 Feb 又係中得一場:025:
3x4
芬洛(+1)主勝@1.70---L2:5
布力般流浪 主勝@1.80---W4:1
波爾多 主勝@1.62----L0:0
今晚再努力....一定可以中晒

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-25 04:16 AM 發表
又痛番,,唔fit無賭,,

大家賺多D:098: :097: :098:  
ponti....仲咩事? :044:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-25 12:51 PM 發表

原來有周師兄的第56天,晴,又凍過:030: 呢兩日復仇燈水居然推十燈九:026: 好想死:043:
咁正:044:   咁我一於買你對家:096:   講笑咋!

玉仔...努力d研究下啦....無心水唔好勉強自己出心水:027:

25/2/2008
凱沙羅頓 ...入球雙@1.75
曼城 [0 / -0.5] @2.05

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-26 08:13 AM 發表

原來有周師兄的第57天,晴,:041: 琴晚愛華頓幫我贏返小小,唔知今日卡素爾會唔會又得呢?:071:
:043:  我唔信愛華頓, 買左曼城....真係抵死 :043:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-27 08:18 AM 發表

原來有周師兄的第58天,晴,又凍返:044: 琴晚卡素爾小勝一粒,有錢贏:098: 今日毒藥馬仔燈水:071: 愛好+勁好聲:096:
愛好...都ok, 勁好聲...就麻麻地:028:

愛好呢場試下拖埋隻...如雷  
尾場你介紹隻勁好聲...我最多做腳, 膽就要隻....億銘之寶 :071:

尋日中左祖記和波 + 普雷斯頓(0) + 巴黎聖日耳門win.....夠晒本今日玩下馬仔:096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-27 11:26 AM 發表
早晨周師兄!琴日返左大陸今日先返嚟!:036:
無買到波,開頭度d心水死直晒,:044: 逃過一刦:022:
good....逃過一刦:036:

人人唔敢玩既盃賽....我玩:096:

27/2/2008
禾夫斯堡 [0] @2.09
勒芒win @2.10

03/03/2008
緬恩斯 [0 / +0.5] @1.85
比蘭倫斯 [0] @1.93
諾定咸森林 @1.75

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆