上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.7k

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-3-3 05:00 PM 發表

:044: :044: 得黑森林同路...
唔係卦:044:   唔好嚇我wor:030:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-3-3 05:03 PM 發表

真喎...

咁我夜d先出...諗諗先:026: :025:
咁我都夜d先落注:097:   不過....都應該唔會變:096:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-3-3 05:06 PM 發表

你想踏沉船呀??:071:
:044: :044: :044: :030: :030: :030:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-4 08:22 AM 發表

原來有返周師兄的第64天,:041:   晴,琴日無敵毒藥燈水推介..森林w..果然比我燈死咗,:044: 我......唉:043:
玉仔....希望在明天
明天會更好:036:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-5 11:08 AM 發表
布里斯托城  <----明年見.......:023:
昨晚買AC半和<--------中左:029:
貪心訓埋落全場和....唉貪字得個貧:029:
:036: :036: :036:  今晚跟你去馬:098: :098: :098:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-5 11:22 AM 發表

我就三千唧,,輸左休息半個月,,:029: :029: :029:

win就我請飲茶:097: :097: :097:
好....照晒冷去馬:098: :098: :098:

08/03/2008
神戶勝利船 [0 / +0.5] @1.96
橫濱水手 [0] @1.97

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 10:58 PM 發表
08/03/2008
神戶勝利船 [0 / +0.5] @1.96 ..........win half
橫濱水手 [0] @1.97 ..........win
:098: :098: :098:

引用:
原帖由 波師父 於 2008-3-8 08:01 PM 發表
:036: :036: :036:
引用:
原帖由 percyng 於 2008-3-8 08:06 PM 發表
入來恭喜下C兄先,贏贏贏繼續贏:027:
thanks 波師父 & p仔

你地今晚有無好料留低比大家?:097:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2008-3-8 08:13 PM 發表

long time no see ....!! 有冇好野啊..?:071:  
試下....比勒費爾德[+1] :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆