上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
796  124.7k

睇完一場激死左既法甲....眼訓TIM:027:

我朦住眼睇埋場歐冠先...OFF啦

BYE...every body:131:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 10:58 PM 發表
11/03/2008
朗斯 [0 / -0.5] @1.99 ..........lost
李斯特城 [0 / +0.5] @1.92 ..........lost

般尼 [0] @1.78 ..........win
大敗:029: :029: :029:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-12 07:27 AM 發表

原來有周師兄的第72天,:026:   晴,琴晚掂呀:098: 利記冷win都中呀,重要一早4.3倍時買:041:
醒:036: :036: :036:

利華古遜[+1] @1.75
愛華頓[-1] @3.45
燕豪芬 [0] @1.83

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-12 10:28 PM 發表
愛華頓w好似穩d喎:092:
係呀...不過我會博懵買-1win:097: :096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-12 10:36 PM 發表

好似叫狼死喎:071:
富貴險中求:122: :096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-12 10:49 PM 發表

我唔買:071: 費事好似(比仔)嗰日:096:
咁...你就精d:096:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-12 10:58 PM 發表

係我燈呀:071: 放你一馬:096:
玉仔:043:   今晚尾兩場單T都斷一隻...兩場都跑第1,2&4名....斷晒兩場跑第3個隻....:029: :029: :029: .....灰左:043: :043:

我會買....雲達不來梅[-1] win @2.30
睇下係咪又好似尋晚場...愛華頓咁先...富貴險中求:097: :096:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-3-13 04:35 PM 發表

雲達不來梅[-1] :098: :098:
贏多D:036: :036: :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆