上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
126  28.5k

其實...扣分...咁做係希望對一班有心參與遊戲既人公平d, 如果扣既分太少, 會令參與既人做成無癮感覺! right?

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-10 04:28 PM 發表
即刻生效 ~~or else is not fair~~~~

agree??

sorry ~afternoon using family 's computer

cannot type chinese>.<
呢round即刻生效<<--我贊成,
呢round 部分低分既參賽者, 因為..日日都有參與, 而呢round事實有參賽者兩/三日都無出投注, 如果唔即時生效...對...日日有心參與遊戲既兄弟會欠公平!
大家比d意見!

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-6-10 06:37 PM 發表

我都支持, 不過想有少許修攺:

以每 Round 計:
缺席第1次扣500, 第2次扣1000, 第3次即變 0 分並變成包尾, 就萛有其他參賽者因用晒所有分變成 0 分, 都只排第 7, 佢一定排第 8 ..... 唔知會唔會太 ...
agree, 其實3次缺席變包尾(0分), 我覺得好合理!:034:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-6-10 07:01 PM 發表

咁 迷途 同 icycow 的分點處理? 不如咁, 如果佢地今日再缺席就變 0 分, 如果出番就不扣分, 如何?
我贊成....因為...即日生效, 所以...如果佢地今日再缺席就變 0 分, 都啱既, yanki點睇?  其他人又點睇?

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-10 07:52 PM 發表
乜呢度咁旺場 .... division 2 就....:030: :030:  話晒都大家算係uwants聯賽 :071: :071:
唔係呀....我見division 2 都好旺wor  szeto兄過黎偷睇? 講笑咋, 你係果邊d水準都咁高, 我過去偷睇你至真:096:

balance updated:027:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-12 02:39 AM 發表
馬模-1 和 3.5 x 哈馬比 和 3.1 x 特利堡 主勝 2.3 x ,哥斯達黎加主勝 1.67 260分
結餘 5分

哈馬比和埋 我就應該可以上來@@
勁...yanki真係超強...我中埋個加拿大win都同你相差5000分 :027: 我 keep到第2 or 第3名..完呢round都願啦:096:
恭喜yanki條奪命4串1...奪左馬會條命 :096:   :098: :098: :098:

BALANCE UPDATED:034:

round 5 第1回合...投注已出:025:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-17 03:15 PM 發表

經商議後

缺席第1次扣500, 第2次扣1000, 第3次即變 0 分 (round 4起)

咁對日日有玩既兄弟公平d

Agree :025:  公平遊戲 ! :098: :098: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆