上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.4k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-2 11:07 AM 發表

係呀..超型  :smile_40:
整多張你睇啦~~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 11:08 AM 發表

我地聽晚就上啦:smile_44: ...你覺得星期6會唔會見到我地呢:smile_13:
咁快就上~~~:smile_14: 星期6重邊有力玩呀~~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-2 11:12 AM 發表

:smile_40:   勁有男人味...
佢又真係幾 MAN架~~
個STYLE特別丫嘛~~~
連老細都打先出位呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 11:16 AM 發表

就系聽晚上去泵骨..等星期6有力玩

系我玩2 day者
佢星期5夜晚會返落去星期6收工先上返黎
我都係聽日就上...
星期5上到去拜山,
再睇下星期6使唔使返落黎返工.....
諗起都趕呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-4-2 11:17 AM 發表

穿你個鼻!!!! 幫我拎條皮帶先啦
要黎SM你架~~:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 11:21 AM 發表

我唔洗返...可以唔洗又上又落....HAHA....

佢就慘D啦....

佢上去紋身:smile_44:
我可能要呀, 不過而家未知...
要睇下有冇車落返黎先~
有就可能要返工喇....

佢又走去紋身~~
又紋O係邊呀~~:smile_14:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 11:31 AM 發表

返幾鐘唔好返啦:smile_30: 甘辛苦...休息下過好:smile_04:

(突然做左魔鬼冰TIM:smile_29: ):smile_43:

系牙...小腿WOO....

:smile_44:

http://www.tattooartists.org/Images/FullSize/0 ...
有得唔使返我都諗住唔返呀~~
不過呢排公司多D野搞...
返少日做少一日野JA~
所以都唔知點好....

佢真係周身都紋身喇BOR~~
不過叫佢紋HELLO KITTY啦~~:smile_30:

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-4-2 11:31 AM 發表

噓!!! 你傻的!!! 用黎sm 振國
邊有咁易比你SM佢丫~~:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 11:43 AM 發表

甘多野做又唔以唔返既....唔系第日返工做死....

佢大把都想紋架....你唔系唔知架...
呢個唔系佢想紋....我只系甘岩見到覺得幾過隱...:smile_40:
返到我都會返...
係驚返唔切落黎JA~
可能冇車星期5返落黎...
咪要返落CP星期日先走LO~~

我知佢大把野想紋~~~
就快周身都係架喇....
呢個幾得意丫~~
叫佢佢都唔會紋呢個架啦~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 11:45 AM 發表

條女紋成隻魔鬼.....
呢隻型BOR~~
呢隻個樣都OK~~~
女仔紋都唔錯~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆