上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
222  7.8k

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-15 11:15 AM 發表

我會溶左架....
你咁錫佢冇所謂啦~~~:smile_38: :smile_40:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-15 11:25 AM 發表

佢都唔肯比我鍚...話咳...一陣傳到我woo:smile_39:
係呀,,,,咁樣你都病埋就唔好啦~~:smile_39:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-15 11:26 AM 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!Ps ... --/article?mid=1126

↑呢個地方好似幾正...我地幾時去試下牙...
睇落唔錯BOR~~

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-15 11:37 AM 發表

SHOW Dance 同 last man 兩個我都退出啦

last man又俾人屈機唔玩得

SHOW DANCE 又唔夠旦旦同魔術師來

明屈機姐
都唔係一定比人屈機O既~~~:smile_30:
咁我好公正~~
唔會偏幫其中一個O既~~

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-15 11:38 AM 發表
早晨 冰雪 雀雀
可以覆你O既時候都已經差唔多晚安LU~~:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-15 11:49 AM 發表

我今個禮拜都未知去唔去... :smile_13:   真係想收山了.. :smile_44:
我都係過埋今個星期收山啦~~~下一次要7月LU~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-15 11:53 AM 發表

原來係so so 日....  重以為係最後無事tim.... :smile_13:
近排個個都可以玩到LAST MAN~~
所以咪要轉一轉LO~

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-4-15 12:00 PM 發表

應該會去啦
今次唔去要等咁耐先有得玩緊係去啦:smile_30:

羅假放星期一先
OK....約定你喇~~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-15 04:42 PM 發表
終於開返...攪到我悶左成日.. :smile_45:
佢封一封我清左好多公司野呀~~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-15 05:35 PM 發表

so so 唔係好岩我  :smile_34:
咁有咩O岩你呀~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆