上一頁下一頁
發新話題

鼠年年初二0208(老鼠基+雲遊傑)生日PARTY*~cp disco介字勁舞團吹水區~*星期五

收藏  |  訂閱
411  11.0k

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2008-1-15 02:07 PM 發表

系牙 哈哈
佢系到say hi:smile_30:
可惜睇唔到丫~~:smile_13:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2008-1-15 02:10 PM 發表

呵呵~~我就訓左成粒鐘:smile_44:
重要曬命~~:smile_22:

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-1-15 03:05 PM 發表
i wake up la^^~
who is still here ar ????
你咁晏起身...D人走晒啦~~:smile_30:

引用:
原帖由 魔鬼明 於 2008-1-15 10:54 PM 發表
魔鬼上來推一推 不過年初二睇o黎都幾難o黎喇   不過盡下人事啦 希望o黎到 我o黎到 魔術師就窄d喇
你而家唔係沖關都上架咩~~:smile_45:

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-1-15 11:33 PM 發表
i am watching a movie right now
the game plan... got the rock lol
GAME PLAN有得睇咩~~~:smile_13:
我好想知呀....好似係THE ROCK同DISNEY合作架~

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2008-1-16 05:52 AM 發表
吼~~~我返黎啦年初二...
不過唔知蒲唔蒲頭
因為新正頭
唔方便..要周圍去拜年..豆利是...呵呵
大頭仔...返左HK拿~~:smile_14:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2008-1-16 10:00 AM 發表

呵呵~~唔得咩
今日又系甘架啦:smile_30:
冇話唔得~~
不過係我冇得訓JA~:smile_22:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2008-1-16 10:34 AM 發表

唔洗羨慕:smile_30:

系啵~~你party個日子有錯啵
個日都唔系星期6黎:smile_45:
我咪改左LO~:smile_38:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2008-1-16 10:34 AM 發表

唔洗羨慕:smile_30:

系啵~~你party個日子有錯啵
個日都唔系星期6黎:smile_45:
SORRY...O岩O岩先睇到重有一個字錯....
而家改埋LU~~:smile_30:

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-1-15 11:33 PM 發表
i am watching a movie right now
the game plan... got the rock lol

好想睇呀~~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆