上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
219  11.0k

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-15 11:25 AM 發表
收工前推吓先~
hello...火山~~
今日去邊玩呀

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-15 11:32 AM 發表

早晨呀~署長~
今日冇地方去呀~:smile_38:
留o係屋企~~:smile_14:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-15 11:49 AM 發表

我都未知呀!可能掛~而卡去邊呀~
署長今晚你去cp呀?
今晚上cp呀~~
而家亞旦又話唔去~~:smile_13:
少左個人咁~~:smile_27:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-15 11:59 AM 發表

你去佢都應該去架~佢可能以為你唔去呀~你打俾佢~佢實去喇!!!:smile_38:
我都係因為佢話去先諗住去咋~~:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-15 12:06 PM 發表

我初初以為你唔去...所以約左班fd留港消費 :smile_27: sor..baby~
唔緊要啦~~~
今次唔得咪下次lo~

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-15 01:57 PM 發表
last night PP 差人 玩狼來了!
我地係vip room, 1點話查, 開著燈等佢........等15minutes又唔里 (我同Gary 1點之到ja)
3點左右又話里查牌... 又開燈....又on 99係度等  15minutes....點知又無q 里
4點半終於 ...
出面d場我真係唔敢去喇~~
成日都要驚查:smile_39: ....始終都係cp好~~

引用:
原帖由 山口組 於 2008-3-16 03:08 PM 發表

哈哈,上d台都懶,不過會多番d上黎
哈哈~~~咁幾時會上山呀~~

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-3-16 11:56 PM 發表
YO.........旦旦
yoyo~~~亞倫...今個星期少左你地少左好多活力呀~~:smile_13:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-17 09:56 AM 發表
早早唷~~~:smile_40:
早晨呀...冰雪~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-17 10:38 AM 發表

雀 早早牙
復活假去邊玩呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆