上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.5k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-2 12:05 PM 發表

但係條女身材好似唔係好得 :smile_44:
睇紋身定睇身材呀~~:smile_45:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 12:21 PM 發表

甘又系,,,,呢d日子....

佢緊系唔會啦...系紋都我紋啦....:smile_30:
係呀......呢D日子又多野做....
放多日假就少一日做野O既時間架嘛~~~

O個隻你都唔會紋掛.....
紋隻公仔好似唔係咁好BOR~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 12:23 PM 發表

你咪搵緊魔鬼翼既...比你睇下囉....
呢隻翼都OK~~
可以諗下....

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-2 12:27 PM 發表

你睇紋身:smile_34: ..我睇身材
冰雪之後POST O個張O岩你睇啦~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 12:30 PM 發表

甘呢個比你睇多d個身材.....
咁激呀~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 12:36 PM 發表

如果有在好d貼上黎比你睇牙....
THANK YOU!!!
我都好耐冇睇過紋身圖案LU~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 12:37 PM 發表

個公仔其實都幾令架...但紋左又真系激過頭...

太可愛啦....:smile_30:
公仔圖案紋上身就太Q喇....
冇乜個人STYLE嘛

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 12:37 PM 發表

佢要身材牙麻...岩岩見到咪貼比佢睇囉...
哈哈~~~佢個紋身真係只可以比條仔睇呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 12:49 PM 發表

間唔中冇野做咪睇下囉.....佢都系早幾日系到話要先系到睇...搵d圖...

你好like既野:smile_34:
呢個紋上去應該都會好真下~~:smile_40:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 01:00 PM 發表

有~~~好多鬼佬鬼女紋架...:smile_30:
哈哈...佢地咩都紋上身架啦~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆