上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.5k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-4-2 01:03 PM 發表

咁0岩既..我準備又係紋0係小腿
天哥...你想紋D咩呀?

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 01:12 PM 發表

咪就系旦旦最鐘意睇個d:smile_30:
佢睇身材JA~~~紋左咩都冇所謂啦~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 01:20 PM 發表

甘又系~~見鐘意就紋上身~~~
佢地紋米奇老鼠又有...HELLO KITTY都有架~~ :smile_27:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-2 01:33 PM 發表

都係雀豬了解我 :smile_30:   身材好...紋咩都冇所謂 :smile_40:
你係咁O既人丫嘛~~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 01:37 PM 發表

佢就系借d意話要睇人地個紋身~~~實際系睇人個身材~~
成機食左人呀~~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 01:38 PM 發表

系~~但有d公仔真系紋得幾好~~
睇落去d色好似顏色筆畫上去之後油甘~~
紋公仔呢家野好似美國O個邊好D~
香港好少睇到有紋身師傅紋得好~~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 01:56 PM 發表

我都唔講出黎架啦....你仲要甘大聲講.....真系衰牙....:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我都冇話"旦旦想借D意食人":smile_44:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 01:56 PM 發表

個邊用色用得好d tim
hk真系唔覺:smile_39:

唔知系咪因為d人白d色都鮮好多令好多~~
我覺得O個邊D紋身真係靚好多架~~~
D對比大D~~~
黑人紋身都可以好靚架~~:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-2 01:57 PM 發表
又蝦我  :smile_24:        :smile_08:
我都不知對你幾好..講出你心聲JA~~:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-2 02:05 PM 發表

你地有...    有人蝦我呀         我去買糖糖食唔睬你地http://www29.discuss.com.hk/images/s ...
買埋我地O個份啦~~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆