上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
222  7.8k

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-16 01:55 AM 發表

都無問題既應該!!!
:smile_30:
我梗係知你冇問題啦~~~
除非我參加JA~~唔係你贏左8-9成啦~~~:smile_30:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-16 01:58 AM 發表

你都參加既話~
我地又多一個勁敵咖喇~哈哈~

你做評判,唔係好d咩~:smile_30:
天哥應該做帶舞會好D~.....

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-16 09:50 AM 發表

我已經開始...:smile_27:  今日真係......:smile_42:   昨天的福..今天一次過還...:smile_27:
我呢個星期超多野做......
好彩尋日幫幫手.....唔係今日又要做到訓O係度喇~~:smile_13:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-16 10:03 AM 發表

我邊有甘易病...:smile_46:
你又變左神呀~~~:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-16 10:05 AM 發表

記得拎埋我d mumu:smile_40:
你同神神都上呀~~:smile_41: :smile_40:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-16 10:14 AM 發表

我唔系神...我系一粒冰:smile_30:
冰都會病架BOR~~:smile_45:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-16 10:12 AM 發表
話時話..個比賽win左
男人唔洗團費+500蚊=800

甘女仔系唔洗比團費架麻咁系咪又系有800蚊:smile_30:
咁獎金黎架嘛~~~唔收咪收返500LO~~
比左團費就得返200咋~~~

女仔本身都FOC左架啦~~~又點會多300呢~~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-16 10:16 AM 發表

唔系牙...系你拎比杰咋...佢返觀塘咪可以拎比我囉
重以為你地會上TIM~~:smile_13:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-16 10:27 AM 發表

唔會病...最多系溶架咋...:smile_30:
會蒸乾tim~~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-16 10:29 AM 發表

乜唔系團費 300 +  獎金  500 = 800 咩

老師話系甘樣計架啵.....話晒你呢條都系應用題黎:smile_30:
咁樣實收係500現金嘛~~
團費係free左.....不過唔會當獎金比~~

你可以當800咁計~~
不過實收都係500~~~
如果女仔的話....根本冇比300團費~~
所以唔會有得退300 lo~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆