上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.4k

引用:
原帖由 pking 於 2008-4-5 12:47 PM 發表
hello all!!:smile_38:
HELLO...P先生...

生日快樂呀~~~
我地好耐冇見喇~

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-4-5 01:00 PM 發表

仆街啦你~~~~
唔夠你仆街~~:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-5 03:06 PM 發表
雀雀~~~~~~~~~~~
hello呀......
今次我老婆大病左要陪佢所以黎唔到...
真係sorry呀:smile_38:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-4-6 03:27 AM 發表
冇得去玩都要推...........:smile_22:
冇得去玩幫手推下post就o岩喇~~~
thank you呀...倫~~

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-7 02:18 AM 發表
原來一個人坐火車返香港係好孤獨架~~~~:smile_40:

等某某人等到2點都唔見人:smile_39:
可唔可以詳細d呀~~:smile_41:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 09:56 AM 發表

佢話緊我唔陪佢返香港 :smile_39:
佢冇電話O係身好難搵佢架BOR~~:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 10:07 AM 發表

係囉..:smile_39:   阿嫂冇野呀碼 :smile_41:
佢大感冒呀~~~:smile_39:
今日先好少少~~:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 10:17 AM 發表

冇咩野就好喇...依排d感冒傷風好利害...小心d好 :smile_44:
我都知呀....由星期五拜完山返黎...
佢重病D~~~
不過最緊要而家冇咩JA~
睇左中醫好左少少啦~~
睇中醫唔會好得快D LO~~
我老婆驚食西藥冇咁好精神返工呀~~:smile_39:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 10:20 AM 發表
早早:smile_27:
早晨呀...冰雪...
又好眼訓呀??:smile_41:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 10:55 AM 發表

咁又係...我有時都係寧願睇中醫..唔知點解:smile_39:  
今日d天氣又熱左好多...上個禮拜先有d風...同今日又差好遠 :smile_42:
食中藥係好D O既~~
D藥冇咁刺激....
同埋唔會眼訓.....
不過我就覺得好得慢D~~
所以我自己冇咁鍾意JA~~~

今日真係熱左好多呀....23-29'C呀~~~:smile_27:
熱都熱死呀~~
我好怕呢D天氣架~~:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆