上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.4k

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 10:57 AM 發表

系牙.....雀雀.....
眼訓DAY BOR~~:smile_30:
一見你:smile_27: 咁就知你眼訓啦~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:00 AM 發表

今日既天氣....真系:smile_27:
呢D天氣好易令我發癲架~~:smile_42:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:06 AM 發表

屯門而架29.3度:smile_27: 痴線架:smile_22:
29.3度~~~
應該九龍冇咁高~~
不過今日跳茶舞真係會死人BOR~~:smile_27:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 11:06 AM 發表

咁又係..冇西藥好得咁快...不過食左西藥...真係好眼訓..又冇咩力..想訓想訓咁..:smile_39:
我都好怕...熱唔緊要...重要鬼死咁好太陽....今日死都留係寫字樓唔出地盤 :smile_27:
我唔病得好辛苦我都唔食藥架~
所以要我食藥我都係食西藥多~~
可能慣左...食西藥都唔會好大反應~~

我就真係唔得喇....
我係好怕熱好怕出汗架~~
一熱我就好炆架喇~~~
不過我冇咁揀唔出去丫~~:smile_27:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:17 AM 發表

真系好鬼眼訓.....好唔想起身返工架...
你好似每個星期一都好鬼眼訓架BOR~~:smile_30:

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-4-7 11:18 AM 發表
早晨 亞雀
亞嫂 無事嗎?
早晨呀...日本仔....
佢好返好多喇....放心啦~~
係BOR~~O岩O岩呢次多唔多人呀???
我都冇打上去問TIM~~:smile_13:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:20 AM 發表

都系冬天好:smile_40:
係呀....最少唔會搞到我發炆先丫~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 11:25 AM 發表

29度都唔比開冷氣...唔通要過30先開得   :smile_27:
30度我死左喇~~:smile_27:

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-4-7 11:26 AM 發表

都有10~14個到啦
我仲以為你會去tim
哦......因為有好多人打比我話去....
但係我唔知結果有冇去....
所以咪問下LO~~~
本來都係會去....
不過老婆病左.....
咁就唔去啦~~
要留返O係香港陪佢~~~
今個星期先再上啦~~~

4月19個星期會多人D~~~
我老婆D朋友都上~~
應該會好玩D~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:29 AM 發表

佢話流感WOO

開風扇吹到頭都暈:smile_27:
唔開冷氣熱死左都未有流感啦~~:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆