上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.4k

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:31 AM 發表

天氣越熱個人越炆...:smile_22:
分分鐘仲炆過個幾日TIM:smile_30:
哈哈~~~我咪係LO~~~
一熱就好似姨媽到咁架喇~~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 11:32 AM 發表

假如30度...叫你係室外..好似新地咁玩...真係想死 :smile_30:
一熱的話......有幾好玩我都係會發癲架~~:smile_27:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:40 AM 發表

點知佢點諗woo

鬼叫人地系大系咩....
D家長投訴冇冷氣又會開返架喇~~:smile_30:

又要落一落街先~~~:smile_27:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 12:57 PM 發表
又黎推返野先...又忙完一陣....醒左一醒 :smile_39:
返黎又推下先~~~:smile_27:

引用:
原帖由 魔鬼財 於 2008-4-7 02:49 PM 發表
我又想去! :smile_38: :smile_38:  
想去????想定去先~~~:smile_38:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 02:52 PM 發表
訓左個幾鐘....個人都精神返d
..............:smile_27: 我出去熱左成個鐘~~
真係辛苦返D呀~~:smile_42:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-7 02:53 PM 發表

重諗住訓下....食完飯都冇訓到tim:smile_13:
而家又過晒時間~~冇得訓啦~:smile_39:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 03:56 PM 發表

甘熱天氣真系唔多想出街...留系屋企好過....
我都唔想出街呀~~~
出左去一陣已經覺得熱喇~~:smile_39:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 04:04 PM 發表

唔出去都覺得熱.....:smile_42:
好彩我而家唔使出去....:smile_39:
不過公司好又多野做:smile_27:
都係唔傾住.....去做野先~~:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆