上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
219  10.8k

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-19 01:41 PM 發表

船長個d都跳都好耐:smile_30:
係呀....不過我諗緊比唔比船長參加~~~:smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-19 01:45 PM 發表

應該黎~未知邊日!
哈哈~~兩日都有野玩呀~~:smile_30:

推多野先~~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-19 03:52 PM 發表

最耐........
係呀.....如果跳得吸引會加分TIM~
由評審係"我+我老婆+歷高" .....  而家誂緊加唔加埋魔術師
如果加埋佢就冇得玩架喇~

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-3-19 03:56 PM 發表
差D唔記得仲有船長里個 高手
:smile_30: :smile_30:
咪係LO~~~
重有架....
亞旦都OK架......如果亞倫到又肯跳又有機架~

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-19 03:59 PM 發表
我好大機會來~~不過個比賽唔洗叫我:smile_39:

有神人 魔術師 阿蛋 加埋其他人:smile_13:

我坐低睇下仲過引~
可能我隨時加多個獎落去架BOR~~

哈哈~~~~
一齊玩下都OK丫~~:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-19 04:03 PM 發表
戊N師 邊有得玩:smile_45:
我都知....
怇都好屈機架.....:smile_30:
不過如果有人因為佢咁勁而起勁~~
呢個PARTY就會好好玩喇~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-19 04:04 PM 發表
阿倫荷包肝硬化左~~呢個月都唔洗叫佢啦:smile_30:
咁我都知.....所以已經少左個參賽者LU~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-19 04:05 PM 發表

玩其他野鬥耐我實去  
有冇咩提議呀~~講黎聽下丫~

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-19 04:06 PM 發表
睇左我岩岩張相未

不過有佢係到確實係熱鬧d

你得幾秒點鬥耐:smile_45:
係呀........:smile_30: 有魔術師帶就會正D~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆