上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.5k

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-8 02:29 PM 發表

你話呢....溶左d架啦....

lunch都冇出到去
今日真係好叉熱呀~~:smile_27:
我今日一定唔再出去呀~~:smile_42: 怕怕:smile_13:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-4-8 02:29 PM 發表

怏d去做野啦~~~~懶鬼:smile_38:
做緊喇~~~:smile_38:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-8 02:31 PM 發表

你都知我地好耐冇見呢....掛死人啦......

你快d叫醫生執多你幾濟快d好......之後我地去玩.....
唔係比我執幾劑快D好咩~~~:smile_30:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-4-8 03:15 PM 發表

唔打針得唔得呀:smile_22:
得~~~得~~~~地~~~啦~~~:smile_46:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-8 03:19 PM 發表

今晚要出去...但又好懶唔想出....點算好....
一定要的話就要去啦~~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-8 03:19 PM 發表

你去買件醫生袍扮醫生啦:smile_30:
裡面乜都冇著O個隻~~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-8 04:04 PM 發表

都冇一定要既....但唔去又好似好衰....
係我就做衰人喇....:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-8 04:07 PM 發表

woo 引死你老婆啦
我就唔知引唔引死佢呀~~不過就知笑就笑死佢啦~~:smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-8 04:13 PM 發表

甘真系好衰woo
唔去飲...
飲唔去就真係唔係咁好.:smile_39:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-8 04:13 PM 發表

笑到肚痛...要你醫:smile_30:
我醫佢的話就一定係要打針架喇~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆