上一頁下一頁
發新話題

鼠年年初二0208(老鼠基+雲遊傑)生日PARTY*~cp disco介字勁舞團吹水區~*星期五

收藏  |  訂閱
411  11.1k

引用:
原帖由 ~BELLY~ 於 2008-1-31 09:58 AM 發表
推推推~~~~~~~~~:smile_34:
早晨呀...啤梨~~~

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-1-31 10:29 AM 發表
good morning bird ...
i go to office first ~!!!!
而家先返工呀~~:smile_41:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-1-31 10:49 AM 發表

thx 原來係依件事:smile_14:  
咪係佢地lo~~
今期最hit o既頭條黎架啦~

引用:
原帖由 小火山 於 2008-1-31 11:07 AM 發表
早晨呀~署長~旦旦~
早晨呀...火山~

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-1-31 11:15 AM 發表

係而家先返道啊
~~!!
今日耐左bor~:smile_14:

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-1-31 11:28 AM 發表
hehehe my dad is late ar ma ^^~
哈哈~~~一齊遲lo~

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-1-31 11:33 AM 發表

出去bank先~~:smile_27:
一陣我都要出去bank呀~~:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-1-31 11:35 AM 發表

今期最hit既頭條係...我會著住印有羅蘭姐既樣既背心底衫....+ 有隻禿鷹頭既4腳媽煙通 拎住2盒飲剩既維他牌媽媽奶
同依個手拎茶葉蛋既小火山係0208係新地後門秘密見面wo :smile_14:                   :smile_30:
呢個係cp新聞頭條黎bor~~:smile_30:

我又出一出去先~~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-1-31 11:42 AM 發表

係:smile_34: 我之後重諗住比個獨家採訪同訪問權比你....夠兄弟喇呱~~
自從做阿浩代言人之後..我地又一合作機會 :smile_30:
哈哈~~~咁你搵邊個做你經理人呀~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆