上一頁下一頁
發新話題

鼠年年初二0208(老鼠基+雲遊傑)生日PARTY*~cp disco介字勁舞團吹水區~*星期五

收藏  |  訂閱
411  11.1k

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-1-31 03:57 PM 發表

咁一哥變左替死鬼角色
比人睇到個樣都有機會比人殺架~~:smile_39:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2008-1-31 04:01 PM 發表
搵到小小資料~~唔知系咪堅既-0-:smile_44:
有咩資料8掛下呀~~:smile_40:

我估都係未出街架喇~

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-1-31 04:17 PM 發表
警方在疑人電腦中找到淫穢照
(明報) 01月 31日 星期四 03:40PM
警方在懷疑與網上藝人淫穢照有關的男子電腦中,找到有關的淫穢照。警方表示,會向涉案的藝人了解事件
警務處    副處長任達榮說,他們昨日在新 ...
奇拿唔會係得12張相咁少呀~~:smile_13:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2008-1-31 04:05 PM 發表

都系同之前睇到既一樣
即係未有UPDATE啦~~:smile_39:

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-1-31 04:43 PM 發表
i think those pic or video clip will out really fast ga la...
hahaha i want to watch lor .... lol..
我估而家個個都好心急呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2008-1-31 04:50 PM 發表

咪系囉~~~同埋點會冇片牙~~
O個個可能只係奇拿其中一個信徒咋~

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-1-31 04:59 PM 發表

奇拿... haha i think so long what is that
good thing i remember i watch the movie now i know what is that hehe^^
哈哈~~~講緊死亡筆記呀~~~
我地只不過係叫左呢個人做奇拿JA~~:smile_30:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-1-31 05:45 PM 發表
e..........食完啦.....:smile_14: 咁快ge
係呀......食完返左上公司LU~

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-1-31 05:51 PM 發表

就黎又走得啦~~~~:smile_45:
差唔多走LU~~~
一陣打個電話去問下幾點開飯先~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆