上一頁下一頁
發新話題

*~cp disco介字勁舞團吹水區~*有PARTY會再UPDATE!!

收藏  |  訂閱
364  12.0k

引用:
原帖由 mouse221 於 2007-12-26 10:11 PM 發表
推一推先,:smile_38: :smile_38:
返左落黎去左邊玩呀....
異獸今日先上呀~~:smile_38:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2007-12-27 10:03 AM 發表

琴晚睇左啦:smile_40:
好唔好睇呀????

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2007-12-27 10:06 AM 發表

ok啦
打得唔夠激囉~~~
唔夠激呀.....:smile_13:
咁我都唔知睇唔睇好tim~~~:smile_39:

我睇左蜜蜂電影lu~~不過唔係太好睇~~~
都係花鼠好睇d~~

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2007-12-27 10:15 AM 發表

我今日o係 space~~~~~
又上太空~~~:smile_30:太空唔係有人o係度咩~~:smile_14:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2007-12-27 10:20 AM 發表

係.....不過要晏dd囉:smile_44:
咁之後你又轉場呀?

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2007-12-27 10:22 AM 發表
今晚去睇....I am Legend~~~:smile_38: :smile_38:
睇幾點呀~~:smile_13:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2007-12-27 10:23 AM 發表

嗯~~~
我就冇咩所謂2個人都系睇左70蚊:smile_30:
睇完覺得佢會有第3集出

花鼠應該得出碟架啦
70蚊抵睇丫...
我地睇下睇3個人都用左170呀~~:smile_27:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2007-12-27 10:24 AM 發表

全中呀baby......:smile_38: :smile_38:
之後要去做原始人:smile_27:
哈哈~~~~有冇地球人做呀~~~:smile_30:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2007-12-27 10:28 AM 發表

哦~~~
聽聞幾好睇bor~~:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2007-12-27 10:29 AM 發表

上禮拜比條女係銀包搵到張回鄉卡...沒收左..解釋左勁耐...
我既冇回鄉卡計劃終於失敗左....:smile_27:
咁失察呀~~~:smile_39:
咁都可以唔使2個月o既.....
如果你去整張新.....
20日都唔使就可以去喇....
重可以明正言順同佢講你冇回鄉證tim~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆