上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.4k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 06:31 PM 發表
再推一野先.....我要係度佔一半位  :smile_22:
過左6點呢度靜好多架~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-31 08:26 PM 發表

咁佢今次昆左你喇...:smile_39:   今個禮拜實go喇..:smile_22:
你唔係去左人地屋企咩~~:smile_38: :smile_30:

早晨呀......:smile_38:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-4-1 11:43 AM 發表

你同邊個講早晨呀:smile_45:
同晒咁多人一齊講早晨LO~~

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-1 12:00 PM 發表

hi~午安呀~署長~
午安呀...火山~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-1 12:11 PM 發表

佢話緊個個係維維.....:smile_27:  個日我見都冇見過維維..點會約左佢出黎..:smile_45:        :smile_30:
好似係兩樣野黎BOR~~
我都冇話你上左維維屋企~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-1 12:12 PM 發表

我尋晚推到10點半 :smile_22:
尋晚10點半亞浩上左我屋企打機呀~~:smile_27:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-1 12:15 PM 發表

係喎~署長你今晚去唔去食飯呀?:smile_13:
我今晚唔得呀~~~:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-1 12:17 PM 發表

夠了夠了  :smile_42:   斷片 :smile_30:           
恆哥話收到風我約左維維..
我話佢收錯風之碼 :smile_44:
佢問你有冇約維維ja~~
佢知你唔係上左維維屋企呀~~~:smile_30:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-1 12:19 PM 發表

咁我都要睇吓天文台講星期六~有冇火山爆發先去得架!:smile_38:
呢期火山長期爆發.........即係去得啦~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆