上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
222  7.7k

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-14 01:48 PM 發表

著左衫唔覺既.....:smile_30:
你又唔系旦旦系咪先....
旦旦就會話佢晒曬....
咁樣紋不如唔好紋~~:smile_39:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-14 01:51 PM 發表

甘又唔系...
佢真系個人好滾都話佢低燒:smile_39:
你攬住佢,佢D燒就會退得快D架喇~~
你係冰黎架嘛~~:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-14 01:52 PM 發表

比粒糖佢食ok架啦~~
唔好比朱古力woo~~
係呀...食糖好得快D架~~:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-14 02:26 PM 發表
上來報到囉~~~~~~各位好
午安呀......:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-14 02:36 PM 發表

我都唔係D咁既人黎既...我會好直接話睇佢身材架...我對紋身冇興趣...:smile_45:
你唔講TIM啦~~~直接去脫人地D衫啦~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-14 03:34 PM 發表

我先唔會咁做... 我出名好人玩放生既 :smile_44:
放生同咸濕係兩回事BOR~~:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-14 03:41 PM 發表
雀雀  麥仔o個日放風話見個topic唔對境佢唔出發啵
而家打........即改~~~
再問下野睇下有冇新野玩~~:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-14 03:40 PM 發表
重未有新主題.....:smile_22:
而家打LO~~~:smile_22: 我好忙呀~~~:smile_22: :smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-14 03:49 PM 發表

放左生重點咸濕呢...:smile_44:
有咩唔得丫你~~:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-14 04:24 PM 發表

哈...講笑之碼 :smile_22: :smile_22:             :smile_30:
就咁打住先~~
得閒再改~~~
今日忙到仆街呀~~:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆