上一頁下一頁
發新話題

*~cp disco介字勁舞團吹水區~*有PARTY會再UPDATE!!

收藏  |  訂閱
364  12.0k

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2007-12-27 10:30 AM 發表

你話事啦.......可以晏d先決定都冇問題:smile_34:
咁要睇下你真係幾點收工同埋要睇下有咩場先知lu~~~

引用:
原帖由 milk333 於 2007-12-27 10:31 AM 發表

睇投名狀:smile_40: 開頭幾好睇...
開頭好睇...即係後尾唔好睇啦~~~:smile_39:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2007-12-27 10:31 AM 發表
好眼訓:smile_27:
今日我好精神呀~~~:smile_30: 真係講到冇人信呀~~~:smile_34:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2007-12-27 10:32 AM 發表

出去睇系貴d仲要系d節日又在貴d
係呀...一個小朋友都要50呀~~~:smile_38:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2007-12-27 10:33 AM 發表

神人都唔會入戲院睇1級片既:smile_39:
你叫佢睇3級就o岩~~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2007-12-27 10:33 AM 發表

要2個月呀....下禮拜又假期....之後我返香港既日子...中旅社都唔開既..
又要約時間去拎....我諗要2個月時間....:smile_27:
係bor~~~mc冇得搞咩....
一定要hk先有呀????

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2007-12-27 10:35 AM 發表

好彩我都系呢邊近近地睇唔洗用好多
2套都系140蚊
出邊仲要好早買飛:smile_27:
我想買個陣都已經得返頭3行:smile_42:
係呀.....九龍睇戲起碼都要早一日買飛...
早一日都係淨返頭4行tim~~:smile_27:

引用:
原帖由 milk333 於 2007-12-27 10:35 AM 發表

開頭殺得好激...之後可能開頭太激..後尾缺乏少少驚喜...
3大型男..都值得一睇:smile_40:
哈哈~~~~咁即係有頭威冇尾勢啦~~~
咁就等睇碟lu~~~:smile_13:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2007-12-27 10:36 AM 發表

連放左5日啦
今日返工都未回到魂
你唔搵返一日用黎訓覺~~~:smile_38:

引用:
原帖由 日蒲乂夜蒲 於 2007-12-27 10:40 AM 發表

呢d唔洗特登去戲院睇牙:smile_45:
拿拿拿~~~~唔使特登去戲院睇o個d係4仔黎架~~~~:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆