上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
219  11.0k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-3-12 06:34 PM 發表

係喇..專一雀:smile_30:
哈哈哈哈~~~~比我老婆睇到...開心死佢呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-3-13 12:29 AM 發表
hi..........亞雀..........開左一陣
都唔係好耐ja~~個a/c都好新下呀~~
得閒多d上黎傾計啦~

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-3-13 12:46 AM 發表
我要休息返一頭半個月呀............回復一下($$$$$$$$$$$$)
我都要回復一下d體力呀~~:smile_13:

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-13 03:32 AM 發表
wakaka..........我升左cup啦:smile_38: :smile_38: :smile_30:
係bor~~...vip喇bor~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-13 08:17 AM 發表

咁咪有一頭半個月都見你唔到囉 :smile_13:
早晨呀....旦旦~~~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-13 10:05 AM 發表

你又要回復:smile_27:  咁禮拜咪冇人go高榚 :smile_13:
睇下我老婆意思先啦~~
我又唔知佢去唔去到...
我都真係未知去唔去呀,
我今個星期都係得尋晚夠d訓咋~~~
尋日真係一合埋眼就可以訓得著喇...
今日先好d~~:smile_13:
去到我都會go o既~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-13 10:07 AM 發表

早丫~ 雀豬豬b~~ :smile_40:
做咩變左豬豬b呀~~:smile_14:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-13 10:11 AM 發表

哈~~ 前晚去完拱北玩
尋日7點訓到今朝8點先起身...
訓左13個鍾...:smile_30:
之前幾日都係訓得3個鐘度咋...
係尋日先訓返8個鐘~~
今日先好少少~~~
訓13個鐘真係開心呀~:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-13 10:13 AM 發表

因為我愛你囉  :smile_30:
嘩~~~~~~~~

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-13 10:16 AM 發表
推呀~:smile_38:
早晨呀...火山~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆