上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
219  10.9k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-13 10:22 AM 發表

係呀~~所以今日超精神..:smile_30:
尋日係公司釣足我成日魚..:smile_27:
尋日我行都冇力呀~~~
今日先好返少少咋~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-3-13 12:09 PM 發表
學生真開心 放甘耐假-0-
係bor~~~都不知幾開心~~~
我都想有得放呀~

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-13 12:41 PM 發表

午安呀~署長
午安呀, 食飯未呀~

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-3-13 12:46 PM 發表

你試下整一單office 流感law...
可能我地都放假~~:smile_30:
全香港放假都幾唔得掂呀~~:smile_39:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-13 01:08 PM 發表
各位Halo halo 我睇完醫生病倒家中嚕:smile_39:

所以今個星期六既派對......................:smile_44: 一樣出現
咁你休息一下...星期6先再玩啦~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-3-13 01:13 PM 發表

咁等我PM佢話..."我講下炸..."...:smile_30: :smile_30:
哈哈:smile_30: ~~~應該PM話"係真架"~~:smile_38:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-13 01:40 PM 發表

岩岩食完返黎~
我都未食飯呀~~:smile_42:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-3-13 01:47 PM 發表

咁大反應做咩..:smile_45:         :smile_30:
有D嘔心LO~~

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-13 01:48 PM 發表

長命工夫~長命做~而加都差唔多2點~都係食咗先做喇~:smile_38:
差唔多落去食飯LU~~~~:smile_39:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-13 02:34 PM 發表
問下先  點解我post 頭相 唔得既 但係我個簽名得啵
頭相就咁放條LINK入去就得架喇~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆