上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
241  148.5k

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-26 07:20 PM 發表
另有其(馬)
Hm.....
How about my favourite horse XXXX?

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-27 10:17 AM 發表

但係你既XXXX又未必等同我既XXXX:014:・雖然佢地好可能係(同居)關係。:014::013:
下?!?!?!?!
即係你想做長, 軍師定皇姐?

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-28 09:36 PM 發表

當然係果隻1200米隨便都可以跑1.08.40既馬喇!!:014:;)
都唔知你講乜1.08.40 :013:

不過自從舊年  同  太陽帝國  玩  一圈快活  亡命飛車  之後, 我就已經夢想做皇帝架喇, 你唔知咩?   
買就唔會買多, 愛駒就一定支持.

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-10-28 10:26 PM 發表

講左咁耐・其實我係唔支持賭黎場馬既!!:014:
衰在條6環就AU 緊頭呢!

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-4 07:04 PM 發表

早知重拳3x4「權威銀行馬」咪得O羅!!:131:・・・攪咁多野唔知為乜!!:032:
咦..... 係播!
魔咒解除左?!
永遠係你最唔為意最唔執著0既時候........ :013:

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-10 06:52 PM 發表
第8場)12.嘉駿寶---上賽巳表露出瘋狂的驚人實力・但今塲卻轉路程兼轉人騎・此乃大大大忌・似乎有一些陰謀正在進行中・在未想通之前不可輕言訓身・但以馬論馬在遇上「幸運寶貝」之前則應絶無對手可言了。
係!  呢場一望就有D 怪怪地, 我已有初步想法...... :122:

亦同意如果要買, 一定係企業啦.

羅博士!
0甘有信心, 跟下你至得!
3,6,8,10 亦係正路副選.

不過..... 想問下, 會唔會考慮稍微擺多少少響一D比較難計的"3選"呢?  
(例: 贏得叻? 金獅駿將?)

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-18 10:20 PM 發表

有呀!!・・・(F)咪有齊囉!!:071: :098:
超, 懶鬼!

(P.S. 幾時比我呀? Call me la. )

[後注: 其實...... 都想問, 會唔會留意下另外一隻大摩呢? ]

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-19 03:33 PM 發表

如果吸收左「嘉駿寶」敎訓既朋友・咁今日既「恭喜之劫」・應該可以全身而退了。:097: :098:
一早避左恭喜啦, 六環彩連一注都無落....... 不過....... 28倍再加隻勝德寶.......
@!#@!#@!

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-11-19 03:54 PM 發表

唔怕!!:097: ・・・今日應該無人中・下次可以再黎過!!:097: :071: :098:
係!  見到步步勇, 再加埋寶貝死就應該得喇.
步步勇都有呢~~~~~ :028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆