上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
241  148.5k

Agree about "車前倒後" making it obvious. :122:

Also agree that 練馬師功力唔夠,
This type of 練馬師 would WAIT, WAIT and WAIT :096: until one very favourable situation to try to win.
I will only WAIT, WAIT and WAIT until I am 100% sure. :071:

Just like 再度豪情.  I only bet on his first race, and then WAIT WAIT and WAIT. :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-20 11:54 AM 發表

我睇到告仔仲有好多新馬......仲要好多隻評分都吾低:131: :096:
"好多隻評分都吾低"
His goal is *not* to be top trainer in number of wins.
But top trainer in number of Group 1 Wins = $$$$earnings$$$$.

唉 我條六寶過到第7場滿懷希望, 點知死港澳杯.
玩下多寶第二口DOUBLE T 好唔好呢?

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-25 10:24 AM 發表

今日轉倉好忙・:028: 12:30收市即寫。:071:
5 min countdown.

3.陶醉
12.喜樂趣
5.一鳴驚人

賀一賀先! :097:

等緊你呀~~~~~~ 博士! :122:

問住你一樣野先.
正為3T次關隻膽煩惱........ 可唔可以略略講下單T膽黎講係咪都係好馬加鞭最好呢?  
THANKS! :023:

0甘快就中頭場, 點夠你玩呀~~~~~

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-29 03:16 PM 發表

哈.....咁都過唔到隻1.真係服哂!!:097:
你隻「山東好馬」論馬質真係無得輸・:023: 睇下8成馬今次點贏啦。:041:
精彩精彩.....

第四場比隻13 篤爆我條3T (係, 我係傻佬嘛.....)
覺得太熱, 唔對路, 所以第5場臨場祗買WP駿寶.
點知又過唔到隻大熱...... 下?  唔妥.

第六場都睇到有聲有色可以有P..... 但係就係大家都知, 唔夠冷, 都係覺得唔妥, 無買......
好喇, 爆喇, 想睇下有無幾蚊聰明錢中到3T?  無播?!

唔知如果跑出龍的風采+大小告又會點呢?!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-29 03:48 PM 發表

哈.....頭兩關太正路・尾關T11號單膽8脚有13無9......:032: :122:
孖寳11>1.6:097: :098:
嘩!  今次連博士都唔得, 考起!
原來打比後遺症, 係是但輸完一場就無事架喇.

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-29 04:49 PM 發表

哈.....W中多D・:096: 因為估計3重彩多數走唔甩1,2所以只隨意買左6>1.2>1.2.3.4.8.10.....30$:071:
我本來想問你有無買四連環.......
話晒隻小武士係權威馬代表中的代表播.
我條四連環1-2-4-6. :046: :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆