上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
241  148.6k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-4-29 05:14 PM 發表

推出頭兩次買過之後就無再玩四連環了。:097:
普通場次我無買囉.
反而呢D 國際賽可以玩下, 如果正路, 第一至第四唔會無厘頭.
今次如果3膽拖3腳都有過11倍PAYOUT.

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-4-29 05:51 PM 發表
好...收隊...今日又輸鑊甘...我開始覺得自己唔適合賭馬...次次都輸...:096:
你會唔會考慮下記錄甚至模擬下自己賭馬的方式呢?  EXCEL?

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-4-29 11:04 PM 發表

點考慮???我唔想轉為買單T同3重彩...因為太犯本...P兄有何賜教???:097:

電腦白痴唔多曉用EXCEL...:096:
EXCEL 係用黎做資料庫.
我0既意思當然唔係建議你改變買法.
而係記錄低自己買過乜野馬, 作出分類, 譬如長途短途, 高班低班, 一枝獨秀定係亂到七彩局.
甚至可以加多樣, 自己想買但係最後無買0既場次.

可能會睇到自己PORTFOLIO A 贏錢, PORTFOLIO B 輸錢........

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-4-30 11:00 PM 發表

早講嘛.........如果俾我知大摩話放頭跑的話.....莫講話30倍丫......300倍都買呀!!:028:
我層樓按左俾銀行.....好難搵到既!!:071: :071:

題外話,羅博士.....有野想問問你的意見...... ...
我都祗係個零月前聽人講過呢隻野.......

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-5-1 12:00 AM 發表
阿P,乜你唔係 ifc 2 返工咩......由地下到天台,日日都有我公司的員工走黎走去....收唔到風??:030:
下?  我點會理D人走黎走去姐! :028:
反而0個D 坐住架飛船由天台抹到地下就間唔中望下. :035:

可能我想做"大智若愚"掛. :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-1 10:17 AM 發表

買哂都係9注飛......買哂單項過關3X7都係21注飛.....既好玩又無壓力.....希望一齊贏多D!!:097: :098:
我可唔可以玩單項交叉過關架?

W X Q X PQ
Q X PQ X W
PQ X W X Q

都係21注飛 :096:

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-5-1 12:24 PM 發表

哦!你想做""大智若愚""好易o者!!:025: 搵日我帶你坐下洹A.....大鑊嘔泡!!:096: :096:
你有坐過?  我想收風架, 不過隔住個窗唔好意思姐.

今日又會得閒響度0既?!?!?!

0岩0岩行完轉番黎...... 0甘靜0既?!?!??! :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-1 05:06 PM 發表
各位兄弟...10場貼左8拖7,10...搏佢熱門唔埋Q...:071:
KEKEKEKE 聽到WHYTE 係0甘比人喝倒彩..... 決定跟博士,
買第10 DOUBLE 加得勁+步步勝 :096:
........ 尾關四隻, 唔係0甘都死掛...... :044:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-1 05:19 PM 發表
有冇我隻愛駒份先...頭先我都係輸20蚊姐...因為重心唔係第10場...:071:
有.
跟住唔講喇.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆