上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
241  148.4k

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-5-1 05:28 PM 發表

博士臨尾轉"太"了.......update了最新的"笑談中"........:096: :096:

我同你一樣,死跟!!不過我尾關得一隻.....希望贏到啦!!689701-MAY-2007
我本來都係幫你隻9打緊戲0既........ :096:

不過, 電台話加得勁D DOUBLE 全部縮水, 2 - 1 得 10倍..... 已經無晒胃口...... :028:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-1 05:59 PM 發表
測試成功...全日齋賭一隻win既效果果然不同...中起上黎應好多...:096:
係呀....... 可能0甘樣0岩你呀!
潮州仔0個D "韋""根"唔好學住.

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-5-1 06:01 PM 發表

我知丫,因為我全程望住部腦落注.....當時最後已經見到 2 - 1 得10倍,2 - 9有28倍....咁既情況,我呢D馬場傻仔緊係淨買2 - 9啦....跑個安慰獎都唔會差得遠啦!<-----(不幸言中:028: )

況且再望一望 ...
錯!  非常錯!

好似你0甘樣望住部腦, 就已經唔係"馬場傻仔"啦! :096:
等博士比你嘔下至得囉. :097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-1 06:04 PM 發表
呢度幾位都係好有智慧既朋友....相信大家都係大智若愚既一類呀...:097:

冇呀...專心玩對我黎講比較好...買多樣衰多樣...:096:
又唔好0甘講......... 後生仔梗係乜都試下啦!
你驚衰..... 咪自己用筆記低, 睇馬囉! :096:
中左開心下, 唔中又無衰.

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-5-1 06:09 PM 發表

原來我睇錯左.......:028: :028: 第十口孖寶 2 - 1有20倍...... 10 - 1先有10倍啊!!:028: :028:

賭到傻左!!:032: :032:
我明明第10場聽班友話係10倍架........ 有212.50 0既? :131:

你PAYOUT 有4.85 倍, 我PAYOUT 得 (21.25+4.85)/8 = 大約3.3倍, 你醒好多!

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-5-1 06:19 PM 發表

錯!非常錯!
我係坐穩payout 4.85倍....望住payout 28倍黎投注!!:071: :098: :071: :098:
都估到你又係火遮眼, 未睇到邊個先係最好. :096:
頭關一隻加得勁, 尾關兩隻就係最明智.
當然, 而家講乜都得, 馬後炮. :122:

走先, 難得見到潮州仔團火先講多兩句.

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-5-1 07:28 PM 發表
你成日都話"好馬有倍率、千祈唔好縮".........如果你唔係諗得太多的話(咁都可以諗到"笑談中"...:030: ).....一早已經發達啦!.........:131: :131:
又0岩播! :036:
不過個個CASE 唔同0既.......
始終有幾多公眾飛, 幾多內幕飛, 唔係0甘易睇得通.......

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-1 11:30 PM 發表

以前師父經常會對小弟説:「羅拔....你唔使為今日的失誤過於自責・因為你今日的失誤只會令到明日既你對自己一直堅守的信念變得更為堅定」。:023:
估唔到呢句説話到今時今日對小弟而言依然 ...
嘩, 我好想有人同我講呢句..... :023:

你再講0甘多嘔野, 我開番個"羅拔BLOG" QUOTE 晒你D野算! :071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-2 09:46 AM 發表

你開番個"羅拔BLOG" QUOTE 晒我D嘔野.....得・
不過等我開間「清潔公司」先得唔得....:122: :096:
得!
Just reserve some private equity for me! :122:
Can you do 清潔 job from 90th floor sin? :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆