上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
241  148.4k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-6 11:21 AM 發表

嘩...好野黎架喎...kuskit兄今次整夠3擊咁有心水呀???哈...我都係鍾意最後一擊多d姐暫時...:096:

隻"伯峻寶"今次同你拗拗氣...我唔買呢場但係唔想佢贏....:096:
0甘0岩既?  我又係"唔想伯峻寶贏".
陶醉買左腳, 高高的買左膽........ 都算同路添!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-6 03:01 PM 發表

我都係"唔係好想伯峻寶贏"・:071:  你我同路就.....算你好彩。:096:
好彩第六場同你唔同路, 用3T尾關大倉冷馬理論 :098:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-6 03:55 PM 發表

長遠而言同我唔同路其實係你(唔好彩)・:025: 不過今次而言算你(好彩)。:096:
嘻嘻嘻, 難得見到有個"臨場執生"機會, "宏觀"就梗係跟你啦!
如果隻4 跑唔到第三我會更加埋怨自己買得少. :096:

呢場信左你揀 3 先過1.

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-6 04:10 PM 發表

嘻嘻嘻,...你真係厚道・:023: 不過算你唔好彩了。:122: :096:
無所謂, 要再小小地貢獻下先. :097:

今日怪怪地, 外檔放得出黎暫時好正.

熊中雄0個場, 你覺得邊隻放得最快先?

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-6 04:36 PM 發表

呢個問題真係諗左好耐...今日少有一場短途係冇乜邊隻快..."機關槍"而家都好似唔快...:097:

哈...一大堆後上馬唔知邊隻做英雄...:096:

睇粒鑽石走唔走...:097:
小注買左3,4,12.
無極照殺:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-6 05:21 PM 發表

博士最大口孖寶過緊關喎....執既機會好高呀...:131:

豬頭騎師同柏寶...:096:
我都大注買左 :096:
不過學生永遠都係反叛0既 :032:
搏下豬頭唔洗自己殺柏寶 :044:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-6 05:26 PM 發表

哈哈...我覺得呢場柏寶個place就好似有左8成....睇下會唔會第n度有人殺低佢...:096:

今日豬頭真係...由第2場豬到而家...睇下變唔變埋豬腦...不過隻熊一出就贏左啦今日...:097:
博士真係博士, 豬頭要搏馬就點走位都得:036:
得注安慰獎 :043:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-6 09:51 PM 發表

哈.....原本寫了長編大論買「熊中雄」及「不老英雄」既理據・:041:
大概意思係馬匹負磅減輕後一般而言前速亦會相應提高不少・:025:
抄低先! :096:

其實我都係估隻熊會放到出黎, 所以先大注0既.
可惜今日贏在臨場執生, 預左會衰番次臨場執生 :122:
搞到我之後響度左思右想, 唔通買12>5,8先0岩?

不過, 此時就比皇后召左會食飯...... 都係就此作罷! :097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-6 10:12 PM 發表

尾場扯散左步速對後上見稱既"不老英雄"明顯更為有利...所以相對步速不利下依然有力一鬥之"加州顛峰"實情亦準得可愛..
有少少覺得你低估左"加州顛峰"今日0既有利條件.
雖然今日尾段後上馬的確成績非常好, 但係其實今日好多從較外出閘, 無壓力下*單騎領放*的馬匹戰績亦不俗!
酒勝叫關領超力旺熊中雄贏

"加州顛峰"步速可能真係快不過又無乜壓力播...... HM......

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-6 11:27 PM 發表
都有俾"赤道小子"迫下洵動\1650睇黎都係岩岩到...所以推斷佢1800唔到囉...唉...錯晒...:097:
所以我覺得可能祗係場地/形勢所然..... 當然, 祗係猜測, 可以當係一個備忘. :122:

今個月會有兩個禮拜唔響香港, 到時上黎睇你兩個表現算喇! :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆