上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
241  148.4k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-6 11:39 PM 發表

越洋網上投注咪得羅・:092: 我俾貼士你俾錢.....:096: :098:
睇下到時心情點先啦!  9 個鐘時差. :097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-9 02:23 PM 發表

嘩!!:092:  ..... 你似乎講得太誇張啦。:027:
Since you have time, how about these two? :122:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-9 03:11 PM 發表
但呢到係「馬評天地」小弟唔會講得太多。:097:
Understood, thank you sir!

May not bet much tonight, but still looking forward to your tips. :071:

唔該晒博士, 見到你有晒信心, 3個賽馬天無落注...... 0岩0岩忍唔住用INTERNET PHONE 打左去買.  :096:

嘩, 好多阿嬸播!
第10場11號係高高高, 多快樂係10號至真. :096:

橫掂都係, 順便問下, 唔該:
阿嬸 R5 12 新添馬
東東東
R9 8 帝聖龍駒
R10 11 高高高
R11 12 奪秒商人

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-27 09:10 AM 發表

哈.....唔該哂!!:027: 而以上馬匹如贏得應該全部都係「柏寳」一個騎哂・:096:
依家唔騎則只有R5 12 「新添馬」都力入位........:097:  
0甘早呀!
唔該晒!  唔好意思0岩0岩落機思維唔係太好. :122:
GOOD LUCK TODAY!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-27 09:34 PM 發表

哈......從過往經驗顯示毎季5月及6月既賽馬對小弟而言一向係特別難賭的・:035:
而很多好馬巳經食飽收爐會係原因之一・但真正原因實在太多在此亦不便詳談了・:041:
有機會先再問下你先.

琴日D馬祗係靠臨場執生, 仲要係等等等等睇準一擊先最容易贏個隻....... 好難忍手. :096:

好, 期待星期三隻星球馬...... 而家唔好0甘多心喇, 雷霆一擊啦!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-28 11:42 PM 發表
權威賽馬日報5月30日排位版貼士提供:

第 1 場5.星際雄師  2.伯峻寶  1.新石磨藍  4.開心假日
第 2 場4.靚花紋  3.真係贏  5.中國智駒  12.百威力
第 3 場5.好到極  9.盈峰  7.新勝威  10.嘯傲天河
第 4  ...
度完馬, 想用隻"星際馬"串3X7,
第七場頭三隻2,10,12同你同路, 不過小弟屬意金玉駿駒做膽.....  
請問若果買Q 1膽拖兩腳, 你會揀邊隻?  Thanks!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-30 03:46 PM 發表

哈....想問下(彩虹兄)今日有咩心水呢?:041:
而小弟今晩既主要目標係中三T・:025: 唔知點解今日好有决心.....:034:
Wanna talk more about it?

About 3T:

Would you buy it in such a way that
1. Only ONE HORSE out of 神龍金剛/神劍金剛 will come in?
2. If Race 4 is hot then buy super-cold for Race 6?

After your comments I think I will watch out for Race #6.  Maybe another good Cold-Race opportunity.  :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆