上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
241  148.5k

多謝博士今次D心水.
相信有版友可能會買多寶六環, 以上提供絕對有幫助!
我自己對於第9場都有心水喇...... 係爭第11場未刨得掂姐...... 有"警棍". :028:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 02:41 PM 發表
賠率顯示6.財寶天王信心不足, 8.勁力十足可作首選!!
唔理喇, 六環買晒兩隻喇.....
0岩0岩先番到黎, 避左柏韋互片添!
不如大家估下下半場韋柏加埋贏幾多場?!

底部形態?
反彈A浪?!
13.快而勝?!?!?!?!

I think you are working too hard. :096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-6 10:21 PM 發表

哈...即係咁講呀...韋達又反先2-1...:096: ...今晚做左熱門天王...:097:
唉...... 太熱無買到, 力奇QP 唔中腳.

落雨先好玩呀.   做乜唔玩水!

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-6 10:33 PM 發表

第7場唔岩你....3大熱門番黎場合...排排隊...:096:

今晚唔係出擊日子...留番沙田...:096:
唔好意思, 出擊左啦, 多寶三T尾關大倉又應驗 :098:, 不過真係估唔到蔡神仙都跑第三 :044:.

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-6 10:44 PM 發表

呢隻野跑晒...但係勝在有個好位嘛....所以3T腳點都要預番佢...狀態一直都係度...:097:

你食到條Q有5舊水都算唔錯啦...恭喜...:097:
自問功力未夠, 一拖三姐. :035:
不過覺得真係WORK WORK 地, 上次係歡樂心一定喜(都係時)
可惜下年可能又係另外一回事. :026:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-7 12:08 AM 發表

買3T既話任你功力再高都無用...:122:
最重要都係夠傻勁同夠運氣.....  
話晒都玩左幾年, 梗係同意啦.  中親安慰獎都係傻傻地個隻. :071:
不過, 一D 3T場次所引伸出黎0既PATTERN, 就可能有D根據.
當然, 可能唔係所指的"功力"所包含.  :097:

話時話, 隻包裝符合埋DEHUM 兄個理論....... :036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-13 08:19 PM 發表

哈....真係(雙龍出海)...可惜大家都估錯左...:027: :122:  
馬少仲要三隻延遲, 擺明有"警棍"都唔識估啦.

博士有無3T呀?

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-13 08:59 PM 發表

1.(2.>7.11)...2.(5.>4.9)...3.(11.>4.6)...7.(1.>6.10)....8.(10.>8.9)=2420$
依家差唔多夠本....:131: :096:  
Wow!!!!!  Congrats!
尾兩場淨係睇馬都過足癮啦!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-13 08:45 PM 發表

有抽呀!!:071: :098:
1.3>
9.11>
9.11>
可惜可惜!
隻11 跑第4....
而家睇落第6場D 內攔輕磅0岩路數, 9同11都可以係......

我自己本來3T 係8>3,9,10,11, 而家可能度下點樣買番少少..... hm.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆