上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
241  148.4k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-13 09:47 PM 發表

8>3,9,10,11,.....都幾o岩心水:131: ......但如果跑2.9.11....咁就真係唔識講了...:096:
嘩, 如果唔係場雨隻2真係響度. :044:
蔡生又第3喇...... :098: 做乜開最熱0個條...... :032:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-13 09:52 PM 發表

你中左啦!!:131: :036:
係呀, 3T 中左一關丫嘛......... :046:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-13 09:59 PM 發表

我3T都差D中一關..:027: :071: ..不過條大熱六寶仲過緊關.....:096: :098:1.6....9.10
0甘都得呀你............. :044:

我同你打對台, 飛1 買左6.10....... 不如幫你隻6打戲, 冷少少尾關開番熱門啦. :071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-13 10:49 PM 發表

即場執生買番10蚊7場8號wp...都補唔番第7場要輸...:023:

總計就仲有多少贏...
幾好丫!
我都補唔番條3T.....
都係買六合彩多寶好過. :096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 11:50 PM 發表

2420..:030:  咩黎..? 但點都好,我又可以入黎偷野...:096:
五串三十一
每場兩注

1個5場32注
5個4場80注
10個3場80注
10個2場40注
5個1場10注
242 注

另外一種計法:

每場兩注
二串三就 2 X 3 + 2 = 8 注
三串七就 8 X 3 + 2 = 26 注
四串十五就 26 X 3 + 2 = 80 注.
五串三十一就 80 X 3 + 2 = 242 注

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-14 01:26 AM 發表

我同你一樣衰法:029: 我都有唸佢因為轉廐即出:030:
以亞蔡手法好小咁做:032: 呢隻野之前都博左幾次,形勢同今日差吾多,不過都博失:035:
見呢次12檔,我都吾再追:025: 點知.............:043:
I think this is something of note.

亞蔡's objective in past seasons is to win as many as possible (and be the champion trainer).
亞蔡's objective in this month (June) is different.
So, 手法 may be different!

Maybe next season or after, if 亞蔡 revert to becoming the champion again, 手法 will become like last year again!

通常博士0甘早, 係山埃呀.
其實係忙D 無0甘準姐.

遲左少少入黎添

博士:
不如, 若果你有任何要擲骰子的時候, 就跟我呢個傻佬買晒D O'REILLY 啦, :044:
橫掂你已經略略品評過 ALL BUT ONE 喇......

R1 6 鑽石精英 7 最佳孖寶
R6 5 超群好運 11 駿馬大師
R7 9 華協寶寶 :044:
R8 4 好有勝
R11 4 友誼至上

放心, 我唔會傻到去買O'REILLY 2420, 最多係800 姐 :122:
我唔要白車

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 02:43 PM 發表
哈...祝kuskit兄好運...呢幾場3T場合唔多識玩...:096:
九千幾單T :044:
下個禮拜再抽過. :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆