上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
241  148.4k

Sxxt, 尾關又有時東, :044: 唔信, 走寶. :043:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-18 12:47 AM 發表
最終睇黎大家都康復得好好....希望下次唔好玩落筆打3更吧..今日唔焦頭爛額出番黎已經算死好命...:096:
I am wounded quite badly yesterday too. :029:  Work hard on next race ah, and don't be afraid to SHARE your thoughts!

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-19 12:05 AM 發表

我試過買1膽拖8腳2關,最後只中一關....好傷...:122: :029:
嘩, 講起就傷心, 我記得試過一次四x五場100 注(好似係一拖五+兩拖十), 尾關一注(祗係$200 本),
竟然中左場兩拖十, 好似係兩年前某場泥地胡+呂........ 又係一關吐血呀~~~~~ :043:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-18 11:38 PM 發表
P兄唔好衰俾kuskit兄睇....我支持你...搵次落重本玩1膽拖10腳 2關...都叫中個安慰獎....:096: ...快活谷最多出12隻...如果買左11隻都要輸既話真係...:043:
學你話齋, 好犯本呀.....:028:
3T有時真係係要某一關用些少幻想力傻下犯少少本..... 不過都唔可以無紀律0甘去犯. :096:

話時話, 我都直覺覺得每場兩注過關係0岩快活谷多D , 不過又唔識講點解.....
同埋我無錢玩2420, 800 都唔多. :097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-19 08:21 PM 發表

其實一切都應該從(260)開始,你都曾經堅持過,不過最後動搖左,希望你再想清楚之後會變得更央I!:097: :096: :098:   
0下?  N 年前囉..... (其實一年多姐)
你講以前響個小小DOC 留言版度0個D 3X7? :092:
好, 一定堅持!
唔該定你先啦.....:036:
..........
..........
..........
(話時話..... 聽過DOC 2008 未呢? :071

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-21 10:30 AM 發表

嘩!!...嘩!!...嘩!!:131: ....單係見到張卡都巳經非常興奮,:003: 請問依家日本有得玩未呢?:023: :131: 我好想去遠征海外....:023: :131: :036: :096:  
Shhhh...... !!!  Wait for CHIU CHOW BOY to come. :097:
It's on LOCATION TEST in 日本.  But not sure how long the test will go on!

I went to Japan one week in Dec 2004 and one week in Sep 2006.  NO MORE QUOTA. :032: :122:

引用:
原帖由 潮州仔 於 2007-6-22 06:08 PM 發表

講下o者.......你估我真係唔洗做咩!!:027: :027:

最近呢幾個月真係忙到飛起.....淨係俾個mega box已經做死我啦!!<----(晚晚睇洋鬼子打 ice hockey.....差d忙到"爆冷"係邊個馬房都 ...
Ice Hockey begin so soon already?!?!?!
You watch them from outside or inside sin? :097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-24 12:31 AM 發表

哈...如果係咁,:030: ....今次我可能要第一個上車了...:122: :097:
我買3T 通常會用一個正常精明賭鬼心態去踱好, 然之後嘗試響賽日將其中一場扭一下.  有時扭有時唔扭.

今次我祗夠膽用一隻柏寶做膽, 扭完會唔會一隻都唔要?! :044:

博士:
1. 嘩, 你真係唔好彩, 隻中游特登退出要過落光明快車, 再死埋. :044:

2. 估中左要扭3T 頭關, 但係扭唔中.  :043:

3. DOC 2008, 我有貓過DOC 日本高手, 話未懂得點用個*推*馬制住! :028:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-24 04:06 PM 發表

哈.....我3T次關3,7雙膽左,尾關2,11雙膽....拖左隻1而無要12.....:122: :029:
另外日本仔巳經玩緊,咁香港會幾時有呢...:026: :035:  
唔係化....... 0甘橙?  我次關都係3, 不過第二膽仲冷過你.
日本ON LOCATION TEST 姐, 點會0甘快?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆