上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報2006-2007年度「權威銀行馬」及「權威對沖投注基金」貼士提供:

收藏  |  訂閱
241  148.6k

!@#@!#!@#
唔知有無兄弟中到個O'REILLY 3X7 W 呢? :046:
早知買O'REILLY 六寶啦. :122:

引用:
原帖由 三角嘜X三T 於 2007-6-24 11:16 PM 發表
推制係keep住跑線
轉入直路時要揀內,中,外...衝:092:
Just like Gallop Racer? :092:  I-Horse? :096:
引用:
聽有關人事講日本最怏都要2月先有得玩......記住..係最怏
香港可能已經係ver 2啦:043:
Of course la......
DOC2008
--> play in Japan 2008
--> play in Hong Kong 2009 :043:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 12:29 AM 發表

或者應該講呢場馬唔係臨場做,而係報名時練馬師巳經部署好一切.....:026:   
我同意係一早部署好. :025:
問題係點樣去"FEEL" 到呢D 場次. :023:
我都中左條27倍Q不過唔係單棍車落去, 祗係當隻3唔響度姐.
但係如果識得用D數據/理念去確認呢D場次, 甚至將選馬範圍鎖定, 減少注碼倍大回報, 就更好喇.  
自問未曉得.

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 04:09 PM 發表
.......到時應該會改名.....做?:035: .....未諗到?....:028: :122: :096:  
[權威]....... ?!?!

1. 殿堂級騎師,為人隨和、大方、甚有大將之風。一向視各界DOC玩家為朋友,故人源甚廣。曾勝出無數級際賽事,近日所見其騎功進步之大,已經成為全港第一個進入「破天」境界之超強者。毅然出戰此頂級大賽,必成各方強手的目標所在。決賽鋼膽之選

2. 迴轉帝國首席騎師,天份甚高,實力深不可測,挾當起之銳,有力擊敗任何對手,迴轉帝國希望所在。坐位望贏

3. 殿堂級騎師,功力深厚,作風實而不華,又有正義感,任何強手想奪冠,必須先過此難關.

4. 殿堂級騎手,為人大方,隨和,不拘小節,第一屆xxxxxxxx主辦全港doc一級大賽冠軍,全盛時實力於觀塘區可說一時無兩,期後隨着心態轉變,對於普通賽事只以平常心視之,故狂態盡失,今次超級一級大賽當前,必然狂態再現,挽回狂人之名.

5. DOC界逃差雙絕超級強者,早於三國時代已貴為當時得令的鑽石山惑星翹楚人物之一,其後因其組織的發展方向,嚴重違背其個人理念,憤然退出,流亡海外,並繼續鑽研港燦血統,憑藉其一分執著,二分聰敏,三分堅毅,終於憑港燦馬打出名堂,更得到當其時求才若渴的沙基隊隊長沙胆波垂青,招攬入伍,成為沙基隊殿堂級人物之一,其後代表沙基隊出戰第一屆港燦杯,以單人兩匹馬,殺敗一眾來自五湖四海的港燦馬高手,登上第一屆港燦皇寶座,實力與鬥心俱備,有力突圍.

6. DOC界逃馬高手之一,一手自創而獨特的逃馬鞭法,屢破紀錄時間,最為人讚嘆,而當眾人以為其逃馬雖強也只不過是一隻較快的沙基電兔時,其淡然流露一手差馬"鬼影鞭法",卻更令人覺得其深藏不露,其為人一向風趣,樂天,而其經典之作,莫過於新界牧場舉辦二級賽凱旋門紀念大賽總決賽,一開始已經輕鬆領前,中段一眾強手蜂湧而上,眼看其氣數將盡之際,其突然震爆上衣,嚇然使出獨門絕技,發射出兩棵三十八吋愛美神飛彈,把一眾航空母艦及神盾級驅遂艦一舉擊沉,勇奪錦標.誠為今場一級大賽頭號黑馬.

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-18 11:38 PM 發表

P兄唔好衰俾kuskit兄睇....我支持你...搵次落重本玩1膽拖10腳 2關...都叫中個安慰獎....:096: ...快活谷最多出12隻...如果買左11隻都要輸既話真係...:043:
:098::098::098::098::098::098:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 03:43 PM 發表

哈...你咁開心...莫非你中左3T???:097:
你上次話想估我中唔中3T/安慰獎姐.....
0甘中左小小安慰獎咪報下喜囉.

不過實比人話我太傻佬...... 中左10注 $20, 係 頭尾關呀!

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 04:06 PM 發表

哈...你係得既...不枉我睇好你...:096: ....終於都算標番個尾會....恭喜恭喜....:071:
幾有你心呀, 特登用成張金牛豁出去架! :097:
(其實係幾有博士心至真, D 激漲法!)

尾場歡騰先鋒雙膽, 壓線嗌得好辛苦!
不過又有D唔抵...... 決定用第二關做傻佬, 冷膽拖五腳, 中晒腳. :043:
可能學人話齋, 通常剎科日3T 偏向派錢掛...... 祗怪自己唔信.

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-7-2 04:34 PM 發表

係呀...通常都唔留...佢不如走去派餅仔派晒佢算鬼數...

有邊個心都一樣姐...最緊要有錢贏...隻"線路精英"都攪到小弟今日幾傷下...:096:
其實我係估頭關熱0既, 用6,7 雙膽拖10隻...... 點知就係呢關整隻冷腳出黎.
所以我自己買次關係冷0既, 亦大錯特錯. :046:

港島呢邊0岩0岩落好大雨..... 唔知尾場之前舊雲去到沙田未呢?

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 09:40 PM 發表

哈......係一隻馬身上一季內可以出到雷霆第三擊],呢隻玉蜻蜓]都算異數了....:131: :096:
而其實今日係第6場買T2>10.12.>1.5.10.12巳經算成功上水了..........:041:
可惜第6口孖寶2>1.8....150$ ...
都估到你會大大大中玉蜻蜓...... (我就輸晒落個DBL 度啦)
半年前你都略略話過呢隻野會回一回氣再上過.
有時點樣去睇呢D馬個部署(上昇軌道)都幾重要.

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-2 10:07 PM 發表

哈....出到5號紫紅色大字,信心當然十粒星啦。:097: 而隻聲威旺]因為主要對手巳經退出,更成為大眾首選之才,所以投注價值相對較底只值9粒星,而最後一場大雨亦成為最佳的落台階了.... :096:
你係咪即係話就算唔落雨, 隻聲威旺3.5 倍都唔值搏??!! :035:

早知找你傾下先買3T 啦, 我地加埋中晒3關......:028:
其實我頭關點解揀左6號做膽, 係因為老婆買左本週刊, 大大段新聞講個馬主姐. :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆