★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
32  123.9k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-16 01:24 PM 發表

兩條Q都俾佢走甩真係唔底!:025:
話時話, 柏王0個場, 2-4 名都係.....:122:

有事請教教主, 若果我想每場你隻巫斯義+1隻去過關Q/PQ, 應該點揀?  
譬如同場蘇銘倫(快上快, 鋼意), 應該可以玩下定係避之則吉?

引用:
原帖由 dehum 於 2007-12-30 10:12 PM 發表

呢個表幫唔幫到你呢!?都可以避之則吉!:096:
你唔好答得快D?  一早scan定?!  0甘有無PQ 架? :122:
點解0甘問..... 望下boxing day 蘇銘倫4隻PLACE 同乜馬串PQ.  不過係無大鼻巫......  :122:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-1-2 08:12 PM 發表

巫斯義好無義氣!:029: 一場都w唔到,李易達真係唔知攪咩?:025: 可能故住同希斯去玩!:131:
巫斯義又真係衰D 0既...... :032:
拿, 戴勝又整隻幾十倍0既馬入Q喇, 你話抵唔抵玩先?
老實講, 我真係望住隻"叻"心思思, 不過真係比唔到個理由去搏. :122:
不過, 花唔花時間研究, 會唔會有結果, 又係另一回事.

引用:
原帖由 dehum 於 2008-1-2 11:44 PM 發表

又更新左喇!隨便.....:097:
戴生今季祗係得7W13Q姐, 就掃晒20場抄低名次, 1-4名練馬師同連贏派彩啦!

12/09 2 青蝠王 苗 吳 摩 276.0
15/09 1 金星 伍 方 葉 305.5
15/09 1 冠先鋒 李 苗 摩 243.5
23/09 2 雄心 吳 吳 徐 277.0
23/09 1 歡歡喜喜 胡 方 徐 461.0
07/10 1 野蠻 摩 姚 吳 1534.0
07/10 2 龍的風采 薛 摩 蘇 2617.5
14/10 2 開心多多 蔡 時 徐 666.0
21/10 1 喜皇寶 呂 蘇 賀 534.5
03/11 2 力奇駿馬 蔡 鄭 薛 81.0
06/11 2 金星 蘇 吳 伍 149.0
11/11 2 真如意 東 李 賀 1188.0
14/11 2 長勝福將 徐 鄭 蔡 325.5
17/11 2 年年如意 蔡 葉 沈 5557.0
25/11 1 喜德寶 東 徐 蔡 569.5
12/12 1 歡樂年年 李 時 葉 99.0
15/12 2 野蠻 沈 伍 李 539.5
19/12 2 馬友寶 姚 賀 苗 808.0
23/12 2 迎利好 薛 李 摩 533.0
01/01 2 叻百利 蘇 賀 方 1277.5

沙田
星期日 過關 位置Q
2X3 9 場    1 福星拱照 拖 6 愛好 +
           8 榮進寶寶 + 10 有聲氣
10 場  3 帝聖龍駒 拖 4 開心多多 +
           5 熊中雄 + 12 無極 $10

$150.00 $264.50

蘇銘倫 PQ R9 + R10
Only get one race! :043:

引用:
原帖由 kuskit 於 2008-1-5 07:27 PM 發表

佢鍾意"戴生"可能因為佢既熱門真係永遠都唔會係到,買佢既馬方向可以好清晰.....:023:  
比你激死, 講中我主要理念, 但係又唔篤爆如果淨係0甘樣買冷門都係要輸錢. :096:
買"戴生"梗係要用一D方法去篩選啦, 要找到方法梗係唔容易, 不過我覺得呢個世界無不努而獲0既.

仲以為上次教主調查白德民就退下火線已經好邪.......
今次..... 停十日?!?!?!?! :097:

變左留言信箱?!  留下言先.

告仔真係追近左, 多寶六寶頭關就信晒教主你喇!

引用:
原帖由 dehum 於 2008-2-16 01:42 PM 發表
今次提供左3隻2熱1冷,3場7.倫敦快車x5場8.同歡笑x10場9.安畋,點買?自已諗吓!我只係想3場7.倫敦快車贏到就夠,隔夜26倍希望開跑有50倍,咁就惦!全日心水冷馬wp:098: :071: :098:  
Thank you 教主! :131:  Q+PQ 6xx. :071:

Will continue buy "not-fast-ground" horses.

前往最後回覆