上一頁下一頁
發新話題

[其他] 非老鳳要俾心水 只醒長追之巴打

收藏  |  訂閱
1.6k  226.5k

回覆 352# 90811130815 的帖子

原劇本..我估咋..應該1比0...但阿德班人唔小心 9射  ..個球甘都彎入左....=.= 水手但要開出 焗變大波波....其實今日買左上盤 而家反吸左既唔燧最有運:030:   我估係原本買大 要輸個班人先最有運..無錢收變有錢收:044:

引用:
原帖由 90811130815 於 2013-1-25 06:04 PM 發表 查看引用來源
Sam哥話唔似和波嘛

甘又唔一定既 都未完場:030: 唔使甘快 暗串我既:086:

回覆 356# 90811130815 的帖子

無lu -3-
3:1........買阿德班人 可以 撕飛了
巴打 落定馬會等收錢啦:036:

有幾多巴打買左 水手 :092: ?
我地一齊post飛 賀一賀佢啦:122:  好?

回覆 361# FoReVeR~ 的帖子

無呀-3-小小注 亂9甘買 唔好再跟我啦
係呢~你有無羊錢?? post條飛黎睇下:036:

回覆 362# crazyrockster 的帖子

唔好甘講 我原本小小都唔買嫁啦-3-
但因為太悶係公司....就買番小小 睇得刺激d
甘我有俾真金白銀買 甘梗係要認真 睇一睇個盤嫁啦   我都買左差唔多成千嫁 不過買分開唔同注買
你羊左幾多? 可post飛睇下嗎?:071:

3269 25-01-2013
16:28  半全場 星期五 1 中岸水手 (主) 對 阿德萊德聯 (客)
和 - 主 @ 4.20 $250

$250.00   
3270 25-01-2013
16:28  主客和 星期五 1 中岸水手 (主) 對 阿德萊德聯 (客)
主 @ 1.62 $550

$550.00 $891.00
3273 25-01-2013
16:30  讓球 星期五 1 中岸水手 (主) 對 阿德萊德聯 (客)
主 [-0.5/-1] @ 1.96 $1000

$1,000.00 $1,960.00

:030: 刁佢...阿德唔跟劇本 上半場唔小心入左...搞到我小左成千蚊:044:

回覆 368# beginner1 的帖子

你買左半和 :032: ?

回覆 370# beginner1 的帖子

你有無睇live:044: ?

阿德條友 灣波射入左 個樣呆能左
之後成隊人好似死左老 母甘...個教練無哂反應:030:

我估應該唔止我一個覺得:096:

回覆 371# 90811130815 的帖子

我入左 將軍澳做野 -3-
要11點先放人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆