[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
14  125.2k

入嚟留言支持樓主同各位網友贏錢先.:098:

夠集中,正呀!:131: 吾回帖講句支持,就對吾住入嚟分享巴打.:036:

入嚟偷睇先

引用:
原帖由 HBSchrisy 於 2007-10-7 02:18 AM 發表
近期比人查我上網,,果D地X公司,,真係煩,,我係ponti
:096: 係吾係食左阿[蟬]隻[朱]:131: 仔飽呢?:131:

一定查得到,呢暈仲捉吾到痛腳:096: 一於老[屈]十萬,八萬掩口費:122:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-10-7 05:16 AM 發表

我用自己account:044:

果D I.T. 佬,,就串我,,Uwants ponti聞名不如見面,,:026:

我驚佢話比我D阿姐聽:029:
果D I.T. 佬,,就串我,,Uwants ponti聞名不如見面,,:044:

佢真係咁樣吋您:044: 當U網PONTI留料?:044: 我同您繞黃紙做結拜安搭,我撐硬您:041:

好帖一定推,入嚟支持就今晚實收錢:036:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-11-26 01:05 AM 發表

我收好曬D料,,明天PM比你:097:
大佬:023: 吾好留低我呀:023: 等我學多樣,知多樣嘢都好丫:041: 點打IP?

引用:
原帖由 ponti 於 2007-11-26 01:05 AM 發表

我收好曬D料,,明天PM比你:097:
版主大人,如果係全英文解說就味攪:027: 繁體中文就多謝版主教路先:036:

U網電腦區發現幾好用嘅翻譯器.:041:

[翻譯軟體] 4 快速翻譯 QuickTranslator 2007 R4
【軟體名稱】:QuickTranslator 2007
【軟體版本】:3.0
【軟體大小】:268 KB
【軟體語言】:繁體中文化
【軟體類型】:多國語言互譯
【官方網站】:http://www.quicktranslator.com/orderform.php
【軟體介紹】:
  快速翻譯Quick translator 2007一款可以提供多達12主要種語言的文字即時翻譯工具。你只需要從螢幕中選定文字,併且點擊一次,就可以從氣球提示訊息中獲得翻譯。
翻譯螢幕中任何位置的文字。
只需要一次滑鼠選擇和一次鍵盤敲擊。
個性化定義你喜歡的快速鍵翻譯功能。
可實現英語、法語、德語、西班牙語、意大利語、荷蘭語、葡萄牙語、日語、韓語、漢語、阿拉伯語的互譯。
同時支援簡體中文和繁體中文。
只需要點擊滑鼠一次實現來源和目的語種的轉換。
可將翻譯複製之剪貼簿。
將所有的翻譯記錄到特定的檔案。
凍結目前視窗等待翻譯結果。
透明窗體和最小化至系統托盤。
在標準的使用者圖形界面和簡化使用者界面切換。
===============================================================
下載:http://w15.easy-share.com/9645321.html

引用:
原帖由 ponti 於 2007-11-26 03:33 AM 發表

危險兄

http://tw.search.yahoo.com/langu ... ;text=&lp=en_zt

Yahoo翻譯器,,唔駛install,,一大段英文,,一下,,一下,,,即刻變曬中文,,,,,幾方 ...
以前個[雞之友]教過我用翻譯器,可惜自己嘅XP2軟件係老番,有好多時出吾到字,自己吾止用一部電腦,連[檔口]果部都係用[老番軟件],隻老番有2隻碟,我只係安1隻:044: 但啲[腦]都可以[郁],係成日有白字,出吾到字,同亂碼,啱啱試用IE7仲卜街:046: 成日彈隻[視窗]話[內碼網頁]翻譯吾到:046: 真係[生日]快樂,封佢老毛,吾係粗口,係生日封[利是]:096:

總之吾該晒:041:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:23 AM 發表
Cecil ---我的心水投注場次:

成績post at page 3 #35

27/12/2007
NAC 對 維迪斯----入球大
洛達  
荷華高斯
阿積士----主勝

26/12/2007
奈梅亨----主勝 @1.80
阿爾克馬爾----客勝 @1.75
列斯 ...
荷華高斯 [0 / -0.5]:036: 同周師兄同路:036: 信心又加多左啲:036:

前往最後回覆