上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
132  124.0k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-10-21 04:04 PM 發表

好强!琴棋書畫,嫖賭飲盪吹!泛泛掂!
嫖賭:071:

字果兩樣吾鐘意:041: 小弟愛好運動,仲係香港代表:096: 有教練牌,我教過警察,YMCA,YWCA,我响YMCA同曾公子一隊,打到[黃興貴]條口水佬包頭,果次陣中有香港彈網教練範玉書,港甲代表張國良,當然仲有細佬,所以小弟樣樣都識啲,因為小弟少年犯事,[末]左去[操],為左討好[老感]所以參加比賽:096: 點知發覺除左[女]之外仲好[動]:096: 諗起少年時代嘅我就[利害],放學就幫屋企手去[睇埸]:096: 七十年代每日執2至3舊,未計屋企條數,自己養起十幾個[街市兄弟],同撈同煲,而家佢地係[大佬輩],而小弟就領誤人生,槍打出頭鳥,揸住家族生意,有[正]有[偏],安享晚年,吾洗為生活而去賭先係賭博至高境界:041:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-10-30 01:38 PM 發表
5場     魅影騎士讓賽 , 21:15 , 第4班, 草地, "B" , 1650米 , 好地
呢場我揀6.【太陽活力】作為今次提供,馬老上次全程外叠跑來不差,呢隻馬肯食回頭草,唔知因咩關係?定姚本輝有信心能爭取頭馬呢 ...
終於見番教主:043: 以為你去左[土耳其]幫手添:043:

引用:
原帖由 情中情 於 2007-10-30 08:15 PM 發表

教主 隻三刀王有無機  我想要  
呢隻有三甲:041: 文家良聽日有[料]:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-11-16 12:56 AM 發表

總之一有既馬鐘意時,配腳就由呢4個馬房揀起先.....:041:  
又唱[民歌]?:071: 呢次好難講:071:

教主吾係同彩虹兄過左南洋咩?:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-11-16 12:20 PM 發表
:096:
上頭極之重視呢單案,俾咗500文俾我面【教主】儘快破案,一個月內一定要罪證,仲要每個賽馬日提交報告,呢次真大鑊係有限費金下,點攪呀!唔緊要之前都破到幾單,今次應該都難唔到我,在有限資金下唯有 ...
袋鼠國:041: 我都吼緊佢,預備收[線人費]爆大鑊:041: 跑完大賽,就係唱[民歌]熱門死[柏寶]生嘅時候,叫做[移形換影收韁快,中掘底出有條路]:071:

支持教主先,又番南洋賺[累]:023:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-11-16 01:52 PM 發表
1 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第4場
2 鄉村樂韻
10 點心
$ 10.00 $ 10.00   
2 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第2場
5 驍騎無敵
8 奮進
$ 10.00 $ 10.00   
3 位置Q 沙田
星期六
位置Q
第7場
4 無 ...
好:041: 有意思,絕對吾係某晨課專家口吻:096: 一於支持另類新意:041: 大賽高班馬盃賽我多數睇而吾落注,中下班馬冇盃先有[錢]揾:071:

呢排[俊哥]同[陳版主]可能外遊:043: 好少見佢地:043: 唯有睇東方不敗---笑傲江湖係我至愛:036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-11-17 01:38 AM 發表

無錯!好多潛龍伏虎係度,想扮叻好難!?攞戰績俾人睇先重要,唔好馬後砲、自吹自擂,呢度比較成熟贏錢馬迷多!:096:
自吹自擂:096: 教主,其實自吹自擂定真心分享一睇就睇出,日久見人心,吾係升官吾識人就係[叻]:096: 所以小弟鐘意平民百性多啲,較有義氣.:041: 果啲反轉猪肚就係屎果啲狗人,自己就吾係咁鐘意,除非打正牌頭係狗官,不過好難發現,要升官:044: 先知發財,未做官好難睇到人性架:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-11-17 01:38 AM 發表

無錯!好多潛龍伏虎係度,想扮叻好難!?攞戰績俾人睇先重要,唔好馬後砲、自吹自擂,呢度比較成熟贏錢馬迷多!:096:
呢期小弟啲藍球堅到無論:071: 睇馬仔都冇心機:096: 又係等跑完之後出嚟馬後鉋等[升官發財]:096:

見習粉腸响第二度問我嘢,都幾吋吓,我買定西瓜同佢招魂收C:046: 元X成同班澳門馬主長期同小弟响唐美道食嘢吹水,我又收番啲風再出嚟自吹自擂揾份[]做吓,小弟賭開一佰幾十,又鐘意充吓大頭鬼:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆